TERMENI ȘI CONDIȚII PLATFORMA COMENTARII

 

Prezentul document descrie si prezinta utilizatorilor site-ului debarbati.ro termenii si conditiile in care platforma de comentarii poate fi utilizata atunci cand navigheaza pe site-ul debarbati.ro (“Termenii si conditiile”).

Platforma de comentarii este un serviciu gratuit oferit utilizatorilor, prin intermediul caruia acestia au posibilitatea de a publica comentarii la sau in legatura cu materialele disponibile pe site-ul debarbati.ro, respectiv de a oferi opinii la sau despre continutul furnizat de PRO TV SRL.

Comentariile si/sau opiniile utilizatorilor vor fi intotdeauna in limitele bunului simt, urmarind sa nu foloseasca un limbaj: (i) injurios, vulgar, (ii) care sa reprezinte forme de manifestari antisemite sau xenofobe, (iii) care sa discrimineze pe motive de rasa, religie, nationalitate, sex, orientare sexuala, etnie sau pe orice alt motiv, (iv) care sa faca prezentarea apologetica a regimurilor totalitare (nazist, comunist etc), a autorilor crimelor si abuzurilor acestor regimuri, precum si denigrarea victimelor acestora, (v) care sa aduca atingere drepturilor de proprietate intelectuala, demnitatii, imaginii, vietii private si/sau oricaror altor drepturi sau interese legitime ale oricarei persoane.

De asemenea, comentariile si/sau opiniile utilizatorilor nu vor contine si nici nu vor reprezenta o reclame la orice produse si/sau servicii ale tertilor sau linkuri catre alte website-uri, inclusiv website-uri care ofera posibilitatea accesarii ilegale a unor materiale protejate de drepturi de autor

PRO TV SRL isi rezerva dreptul de a monitoriza comentariile/opiniile publicate de utilizatori prin intermediul platformei de comentarii si de a elimina continutul considerat nepotrivit, fara notificare prealabila a utilizatorilor.

Utilizatorilor le revine intreaga responsabilitate pentru comentariile si/sau opiniile publicate prin intermediul platformei de comentarii, fiind singurii raspunzatori in fata oricaror autoritati publice si/sau persoane vatamate daca comentariul si/sau opinia exprimata contravine in general sau contine elemente care contravin prevederilor legale in vigoare sau prejudiciaza drepturile/interesele legitime ale oricarei persoane.

Utilizatorii transfera PRO TV SRL, cu titlu exclusiv, toate drepturile de proprietate intelectuala asupra comentariilor si/sau opiniilor publicate pe site-ul debarbati.ro prin intermediul platformei de comentarii, PRO TV SRL fiind indreptatit sa exploateze aceste comentarii/opinii in orice modalitate (prin repoducere, comunicare publica pe internet etc), in orice mediu din domeniul media (presa scrisa, presa online, radio, televiziune etc) si pe orice tip de suport (fizic, digital etc). PRO TV SRL este indreptatita sa utilizeze comentariile/opiniile, in principal, dar fara a se limita la, pentru exploatarea site-ului debarbati.ro (inclusiv prin crearea de elemente de interactivitate), in orice campanii de promovare, marketing si publicitate organizate de sau pentru PRO TV SRL si/sau orice alt tert cu care PRO TV decide sa-si asocieze imaginea.

Modificarea termenilor si conditiilor

PRO TV SRL isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila Termenii si conditiile. Orice schimbare va fi publicata pe website-ul debarbati.ro .

Suport

Pentru orice intrebari sau sesizari, va rugam sa ne contactati la [email protected]

Ultima modificare a acestor Termeni si conditii: 01.03.2019

Modifică setările cookies