Vrei sa stii ce alte avantaje mai are alegerea acestui tip de flori? Continuați să citiți acest articol pentru că vă vom prezenta diferitele tipuri pe care le puteți găsi în floraria dvs. Atunci când alegeți flori artificiale care se îmbină cel mai bine cu restul elementelor din living sau dormitor, trebuie să țineți cont de diferitele tipuri în funcție de prezentarea lor și de materialul cu care sunt realizate:
Flori artificiale dupa tipul de prezentare
Butași: Butașii se caracterizează prin faptul că au o singură tulpină scurtă. În acest fel, arată ca niște flori proaspăt tăiate.
Drop-in-uri: Drop-in-urile sunt tulpini care sunt împachetate și legate cu un arc sau o sfoară într-un mănunchi.
Buchete florale: Aceste tipuri de flori sunt vândute sub formă de ciorchine. Puteți găsi o mare varietate de buchete florale, de la cele care vin cu un singur tip de floare până la cele care includ diferite tipuri.
Tufe de flori: Foarte asemănătoare cu buchetele de flori, singura diferență este că se aseamănă mai mult cu o plantă cu flori decât cu un grup. Sunt o opțiune excelentă ca piesă centrală pentru o cameră.
Ramuri de flori artificiale: Aceste ramuri simulează ramurile unui copac înflorit. Este foarte frecvent să le găsești în ghivece mari pe pământ.
Flori artificiale in functie de material
Plastic: pentru a obține rezultate mai realiste, unul dintre cele mai utilizate materiale plastice în proiectarea florilor artificiale este PVC.
Latex: pentru a obtine flori artificiale din latex carora nu le lipseste nici cel mai mic detaliu, plantele si florile naturale sunt folosite ca mucegaiuri.
Țesătură și mătase: aceste tipuri de flori sunt mai scumpe decât cele din latex și, dacă calitatea este scăzută, este posibil să suferim un tip de incident, cum ar fi uzura marginilor.
Hârtie: florile de hârtie pot fi o opțiune grozavă dacă dorim să umplem o cameră cu culoare și sunt ideale pentru a ne testa creativitatea.
S-ar putea să nu umple camera cu miros și ar putea trebui să fie curățate periodic pentru a îndepărta praful, dar există motive mai mult decât suficiente pentru a decora o casă cu ele:
Sunt mult mai ieftine
Atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, florile artificiale sunt mult mai economice decât cele naturale, deoarece la prețul lor de achiziție trebuie adăugate economiile la irigare și îngrășăminte. Totuși, vă recomandăm să achiziționați flori artificiale realizate cu materiale de calitate.
Nu este necesar să-i acordați multă atenție
Dacă le comparăm cu florile naturale, florile artificiale cu greu necesită îngrijire. Desigur, nu uitați să curățați praful cu apă și săpun și să acordați o atenție deosebită, astfel încât să nu fie expuse la lumina directă a soarelui pentru o perioadă lungă de timp pentru a preveni să-și piardă culoarea inițială.
Sunt foarte usor de manevrat
Un alt avantaj al florilor artificiale este că nu este necesar să se țină cont dacă tolerează bine umiditatea, dacă sunt în aer liber sau în interior, schimbările sezoniere etc.
Nu suferă de dăunători sau boli
Una dintre cele mai mari temeri ale iubitorilor de plante și flori este că vor ajunge să se ofilească din cauza dăunătorilor sau a bolilor. Florile artificiale te vor scuti de acest tip de griji. În plus, nu provoacă alergii, cu excepția cazului în care curățarea este neglijată.
*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.