3 Sud Est și Andia, în trending cu „Inseparabili”, o piesă despre iubire și amintiri


3 Sud Est și Andia au lansat în această vară o piesă sensibilă, cu un mesaj puternic: „Inseparabili”. Nu este un secret că vocile lor te vor cuceri încă de la primele acorduri, iar ingredientul principal pentru acest single care se anunță a fi hit sunt sentimentele transmise prin muzică ce te fac să simți intensitatea fiecărui vers.

 

Tag-uri:

Deși are doar două zile de la lansare, melodia ocupă deja locul 3 în trending Youtube România.

Cu muzica scrisă de către Laurențiu Duță, Alexandru Pelin și Vlad Lucan și cu textul compus de Laurențiu Duță, Alexandru Pelin și Mihai Budeanu, „Inseparabili” te poartă într-o călătorie a inimii, acolo unde dragostea este cea care îți inundă sufletul. Cel mai nou single al celor de la 3 Sud Est și Andia este însoțit și de un videoclip în regia lui Bogdan Păun (NGM Creative), ce completează prin imagini o poveste de iubire inedită.

„Băieții de la 3 Sud Est sunt niște legende. Asta face ca această colaborare să fie măgulitoare pentru mine, cu atât mai mult cu cât îi admir și îi ascult încă de când eram copil. Nu mi-ar fi trecut atunci prin cap că peste ani și ani noi vom ajunge să colaborăm. Sper ca această piesă să ajungă la inimile voastre și să vă bucurați de ea cum și eu, de altfel, mă bucur", povestește Andia. 

„Ne bucurăm să colaborăm cu una dintre cele mai fresh artiste din România, Andia. Are o voce de o sensibilitate aparte, care se armonizează cum nu se poate mai bine cu vocile noastre. Sperăm că am surprins plăcut publicul cu această colaborare și cu această piesă", spune Laurențiu Duță.

Până în prezent, 3 Sud Est a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în America și Europa, unde au reușit să cucerească publicul de fiecare dată.

Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune și a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu „La nevedere", „Salcâmii”, „Retrograd”, „Slăbiciuni”, „Anotimpuri” și „Sfârșitul lumii”. Artista a lansat și primul său album, „Pietre prețioase”, care conține 10 piese ce abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană.

Fotografii: Instagram

 

 

 

 

 

 

  • 3 Sud Est și Andia, în trending cu „Inseparabili”, o piesă despre iubire și amintiri

related posts

Modifică setările cookies