Armie Hammer, îndrăgostit din nou după eșecul relației cu fosta soție


Actorul Armie Hammer a trecut peste divorțul de soție și se reface emoțional cu o tânără stomatolog din Insulele Cayman. Starul din „Call Me By Your Name” s-a retras în arhipelagul din Marea Caraibilor după scandalul sexual care i-a șocat pe apropiații lui.


Armie Hammer s-a stabilit în Insula Grand Cayman la începutul acestui an, în încercarea de a se detașa de scandalul  care i-a afectat imaginea. Actorul de 34 de ani a fost văzut în compania unei tinere stomatolog, specializată în igienă dentară, cu care a început o relație, susțin surse citate de revista People.

Se întâlnește cu o stomatoloagă de pe insulă. Recent, au fost într-o vacanță în Est, cealaltă parte a insulei în care locuiesc. Par a avea mulți prieteni, iar ea l-a prezentat unor oameni care nu l-au cunoscut până acum”, a dezvăluit sursa.

Fosta soție a actorului, Elizabeth Chambers (foto jos), locuiește în același arhipelag, împreună cu cei doi copii ai lor. Cei doi au divorțat în septembrie 2020, după 10 ani de mariaj. Au decis să se ocupe împreună de cei doi copii ai lor.

Deși a păstrat o relație de prietenie cu Hammer, Elizabeth Chambers s-a declarat șocată de acuzațiile care i se aduc fostului ei soț.

Săptămâni întregi am încercat să procesez tot ce s-a întâmplat. Sunt șocată, cu inima frântă și devastată. Detașată de această tristețe, ascult și voi continua să ascult și să mă educ cu privire la aceste probleme delicate. Nu mi-am dat seama cât de mult nu știam”, a scris pe Instagram vedeta de televiziune.

Armie Hammer s-a retras din viața publică după ce a fost acuzat de mai multe femei de abuz și agresiuni sexuale. O fostă parteneră, cu care a fost în timpul mariajului cu Elizabeth Chambers, a dezvăluit că actorul a violat-o în 2017. 

Pe 24 aprilie 2017, Armie Hammer m-a violat violent patru ore în Los Angeles, timp în care el mi-a izbit capul de perete, făcându-mi vânătăi pe față. De asemenea, el a comis și alte acte de violență împotriva mea, pentru care nu mi-am dat acordul”, a spus tânăra care s-a recomandat Effie.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Armie Hammer, îndrăgostit din nou după eșecul relației cu fosta soție

related posts

Modifică setările cookies