Priscilla Presley, o frumusețe de necontestat în anii ’60. Cum arată actrița care o interpretează în cel mai nou film


După ce anul trecut filmul “Elvis” cu Austin Butler în rolul principal a făcut furori în cinematografe și i-a cucerit pe critici, acum o nouă peliculă încearcă să îi calce pe urme. De data asta însă în centrul atenției nu mai este Elvis, ci Priscilla.


Actrița în vârstă de 25 de ani Cailee Spaeny este cea care încearcă să redea frumusețea și farmecul soției lui Elvis Presley. Filmul spune povestea adolescentei Priscilla Presley, care îl cunoaște pe Elvis la o petrecere în Germania și apoi ajunge să se căsătorească cu el. 

 

La premiera de la Festivalul de la Veneția, Cailee a defilat într-o elegantă rochie albă și a pozat alături de “adevărată” Priscilla, aflată la prima apariție mondenă după moartea fiicei sale.

În contextul lansării acestui film, Priscilla a ținut să facă unele precizări: actrița insistă că nu a făcut dragoste cu Elvis la începutul relației lor, când avea numai 14 ani.

“Este foarte dificil să urmărești un film despre tine și despre dragostea vieții tale. Dar Sofia Copolla a făcut o treabă extraordinară. Elvis îmi împărtășea toate speranțele sale, fricile, suferința după pierderea mamei sale. Eu eram cea care îl asculta și îl sprijinea. Asta ne-a apropiat. Deși aveam numai 14 ani, eram mai matură de atât. Era și atracție între noi. Oamenii cred că era vorba de sex, dar nu, deloc. Nu am făcut sex cu el. Era un om foarte blând, foarte iubitor. Dar a respectat faptul că aveam numai 14 ani”, a povestit Priscilla.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES
  • Priscilla Presley, o frumusețe de necontestat în anii ’60. Cum arată actrița care o interpretează în cel mai nou film

related posts

Modifică setările cookies