5 dintre cele mai bune poziții sexuale. Garantează orgasmul


Ne laudam adesea ca avem parte de partide perfecte de sex si de multe ori spunem asta doar ca sa nu ne ranim partenerul. Statistic, doar 25% dintre femei au orgasm vaginal, de aceea va venim in ajutor tie si partenerului cu o serie de pozitii care garanteaza orgasmul:


Fata deasupra – Ea sta deasupra, putin inclinata si se balanseaza inainte si inapoi, miscari care stimuleaza clitorisul. In aceasta pozitie, femeia poate controla adancimea si ritmul de penetrare. Iti va placea la nebunie sa detii controlul daca o s-o testezi! 

Reverse cow girl – Aceasta pozitie este asemanatoare cu ce anterioara. Femeia sta deasupra, insa cu spatele la partener. Reverse cow girl permite o penetrare mai adanca si o libertate mai mare in ceea ce priveste ritmul miscarii. Stimuleaza punctul G si ofera barbatului o priveliste care il inebuneste. Nu uita sa adopti o miscare circulara a soldurilor pentru a maximiza stimularea si orgasmul. 

Picioarele peste umeri -  Aici, ea sta pe spate si isi aseaza picioarele pe umerii lui. E pozitia ideala pentru stimularea punctului G si cea mai potrivita pentru oferirea unui orgasm vaginal. Odata ce vei fi pe deplin excitata, aceasta pozitie iti va oferi senzatia necesara pentru a ajunge cat mai repede la marele O.

Doggy style –  In acest caz, fata isi poate misca soldurile prin miscari circulare, in timp ce el o tine de talie si o penetreaza din spate. Aceasta este una dintre cele mai bune pozitii pentru o penetrare adanca si ofera ambilor parteneri posibilitatea de a-si folosi si degetele sau un vibrator pentru stimularea clitorisului.

Pozitia misionarului modificata – Aceasta pozitie presupune ca partenerul  sa stea deasupra si sa-si apropie picioarele de ale femeii. Procedand astfel, vaginul se va incorda, iar el iti va stimula mai bine clitorisul in timpul penetrarii.

related posts

Modifică setările cookies