(P) 5 pași în aplicarea extensiilor de gene


Extensiile de gene reprezintă soluția salvatoare pentru femeile foarte ocupate care nu au timp întotdeauna să se machieze. Fiind o metodă din ce în ce mai abordată de femeile din toată lumea, tehnica aplicării extensiilor de gene a devenit una simplă. Iată cum să-ți alegi genele, care sunt pașii esențiali în aplicarea extensiilor de gene, dar și ce trebuie să știi despre aplicarea genelor. 


Alege-ți genele perfecte

Pentru a obține un look natural atunci când porți extensii de gene fir cu fir este important să le alegi în funcție de culoarea părului tău și de culoarea genelor tale. Spre exemplu, dacă ești brunetă alege gene de culoarea șaten închis sau chiar negre, iar  dacă ai părut șaten sau blond, alege gene de culoare maro. Mai mult decât atât, lungimea și desimea acestora vor trebui alese în funcție de forma ochilor tăi. Dacă ai ochii mici, nu purta gene foarte lungi deoarece vor arăta nenatural. Genele foarte lungi se potrivesc ochilor mari.

Aplicarea genelor fir cu fir

Aplicarea extensiilor de gene trebuie făcută de un lash artist și nu trebuie să producă niciun fel de disconfort. Acest lucru depinde în totalitate de experiența specialistului, de aceea este foarte important să apelezi la un salon profesionist. Procedura este relativ simplă și constă în parcurgerea următorilor pași:

1. Demachierea clientei -  pentru acest pas se folosește un demachiant special pe bază de apă. Demachiantul de bază de ulei nu este recomandat pentru ochi, cel puțin în perioada în care ai gene aplicate.

2. Aplicarea unor plasturi speciali sau benzi adezive din hârtie sau plastic – aceste benzi de folosesc pentru a preveni lipirea genelor inferioare de cele superioare în timpul procedurii.

3. Aplicarea extensiilor  cu pensete speciale – Aici se separă firele de gene naturale, lăsând liber doar firul pe care urmeză să fie aplicată extensia, cu o altă pensetă. Firul artificial se trece printr-un adeziv special și se lipește de firul natural. În acest pas și rolul pensetei este foarte important, de aceea trebuie să fie una de calitate. Recomandarea noastră este penseta pentru gene de la AntonellaShop.ro

4. Pieptănarea genelor.

5. Dezlipirea plasturilor.

Lucruri importante pe care trebuie să le știi despre aplicarea genelor:

Extensiile de gene fir cu fir se aplică la 1 milimetru de pleoapă, pe genele naturale.

De asemenea, ele nu intră niciodată în contact cu pielea, ci doar cu firul de păr al genei pe care a fost aplicat, perfect izolat de restul genelor.

Pe o geană se pot aplica de la 1 la 15 extensii de gene.

Adezivul de gene este unul special și se alege în funcție de tipul de extensii ales și se sensibilitatea ochilor.

Aplicarea unui set durează în medie 2 ore jumătate.

Genele naturale nu sunt afectate în nici un fel de aplicarea extensilor de gene, dacă procedura este corectă.

Genele naturale vor cădea în ritmul lor obișnuit și vor crește alte gene în locul lor. Acesta e ciclul natural al firelor de păr din acea zona. Atunci când fire din  extensiile de gene vor cădea, se vor forma anumite goluri, în general dispersate, care sunt indicate să fie umplute o dată la 3 săptămâni, ca aspectul lor să rămână întreținut.

Procedura de aplicare a genelor fir cu fir este una simplă și este considerată salvatoare de multe femei. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când mergi să-ți aplici gene fir cu fir este să alegi un salon specializat. 

related posts

Modifică setările cookies