(P) Cum accesorizăm rochia neagră


Din garderobă oricărei femei care se respectă nu trebuie să lipsească o rochie neagră elegantă de seară. Aceasta mai este cunoscută şi sub numele de little black dress şi a fost denumită de specialişti de-a lungul timpului ca fiind uniforma femeilor cu gust. 


Pentru un maxim de versatilitate, femeile pot alege să îşi achiziţioneze un astfel de model de rochie din magazinul Foggi, https://www.foggi.ro/rochii-de-ocazie/, optând pentru o croială în ton cu silueta lor, dar şi pentru un material de calitate.

O rochie simplă neagră nu poate fi purtată oricum, fără accesorii, ci trebuie accesorizata atât cu pantofii potriviţi, cu bijuteriile ideale, cu geanta şi pălăria perfectă. Toate aceste accesorii au un mare impact de transformare al outfit-ului ce include mică rochie neagră. aceasta este o rochie ce se potriveşte oricărui tip de eveniment dacă este accesorizata în mod potrivit, atât femeilor cu forme frumoase, cât şi celor care nu au tocmai un corp de model.

Accesoriile potrivite pentru rochia neagră elegantă de seară

Little black dress sau rochia neagră elegantă de seară poate fi realizată din catifea sau din materiale cu paiete, din dantela sau mătase, din mătase naturală, dar şi din alte materiale elegante, care lasă pielea să respire şi care au un aspect deosebit. Rochiile negre elegante pot include rochiile de cocktail, dar şi rochiile din catifea naturală, cu inserţii din tulle sau alte texturi. 

Acest articol vestimentar va pune în evidenţă orice doamnă şi domnișoară la orice petrecere şi se va potrivi atât stilului clasic, cât şi femeilor mai îndrăzneţe care optează pentru altfel de stiluri. Fiind introdusă în lumea modei ca şi concept de către Coco Chanel în urmă cu peste un secol, rochia neagră elegantă rămâne un articol vestimentar deosebit.

Rochia neagră eleganţă se accesorizeaza în primul rând în funcţie de stilul pe care îl adopta femeile. Aşadar, femeile care sunt adepte ale stilului clasic pot opta pentru un colier discret, simplu sau dublu, pentru un set din argint cu perle de cultura sau pentru un ceas discret. Femeile care sunt adeptele unui stil romantic sau doresc să poarte această rochie neagră simplă la o întâlnire romantică, la o aniversare, la o cină pe malul mării pot opta pentru accesorizarea rochiei cu perle de cultura în culori pastelate, o pereche de sandale finuţe cu toc sau o pereche de pantofi stiletto care să pună în evidenţă gleznele frumoase ale doamnelor, poate chiar şi o brăţară de gleznă foarte discretă. Un parfum cu note florale va fi cea mai potrivită variantă pentru rochia neagră elegantă accesorizata în stil romantic.

Pentru a purta o rochie neagră elegantă în mod îndrăzneţ, la cocktailuri sau petreceri, în club sau în alt context în care dress-code-ul o permite, femeile pot opta pentru pantofi cu toc foarte înalt, o poşetă clutch şi pentru bijuterii în nuanţe intense,precum roşu de burgundia, albastru cobalt, verde lime, roz fucsia său portocaliu intens.

Femeile care vor să îşi creeze un stil glamour şi să fie cu adevărat sexy şi seducătoare în rochia neagră trebuie să o accesorizeze cu bijuterii cu cristale albe şi negre, pată de culoare fiind adăugată prin intermediul pantofilor sau sandalelor care pot fi aurii sau roşii, dar şi prin poşetă sau clutch-ul asortate. 

Pentru că little black dress este un fel de colac de salvare din garderobă oricărei femei, este important ca purtătoarele să o accesorizeze în mod corect. Pentru că versatilitatea şi simplitatea caracterizează această rochie, ea poate fi transformată într-o ţinută de birou lejeră pe timp de zi şi într-un outfit strălucitor pe timp de seară, cu condiţia să fie accesorizata în mod corect. Spre exemplu, pentru a sparge banalul care caracterizează ţinutele office, femeile pot accesoriza rochia neagră elegantă cu un colier statement sau un colier XXL. Pentru a atrage toate privirile la o petrecere, rochia neagră elegantă poate fi accesorizata cu un clutch elegant. 

Rochia neagră elegantă accesorizata cu un clutch metalizat reprezintă ţinuta ideală pentru o petrecere. Pentru a da un accent de culoare rochiei, femeile pot opta pentru o centură deosebită dintr-un material lucios de culoare roşie sau aurie, iar la spate poate fi prinsă o broşă strălucitoare. În talie se poate adăuga şi o centură care asigură o apariţie de succes.

Alături de o eşarfă elegantă, rochia neagră va crea un look sexy şi fabulos. Specialiştii recomandă accesorizarea rochiei cu o eşarfă fină în nuanță aurie în jurul gâtului. În ceea ce priveşte încălţămintea, rochia neagră elegantă poate fi accesorizata cu sandale  preţioase cu toc pentru un look impecabil, dar şi cu o pereche de pantofi stiletto nude. Cele mai îndrăzneţe femei pot accesoriza rochia elegantă neagră cu pantofi neon pentru a merge în club. 

Pantofii statement sau simpli în culori provocatoare sunt cei mai indicaţi. Cea mai sigură combinaţie pentru rochia neagră elegantă este cea a pantofilor cu toc nude. În ceea ce priveşte bijuteriile, la ţinuta office creată cu ajutorul rochiei negre elegante, este important ca bijuteriile să fie cu cristale sau cu pietre colorate pentru a ieşi din tipare sau cu coliere cu perle pentru un aer boho clasic. Cerceii pot ieşi în evidenţă la ţinutele de cocktail, ideali fiind cerceii statement, în timp ce cerceii cu perle pot reprezenta o prezenţă discretă în ţinutele de zi, casual sau office. Important este că femeile să îşi cunoască propriul stil vestimentar şi propria personalitate pentru a lua cea mai bună alegere în ceea ce priveşte accesorizarea rochiei negre elegante. 

  • (P) Cum accesorizăm rochia neagră

related posts

Modifică setările cookies