(P) Cum să garantezi o colorare reușită? Detoxifică-ți părul de metale


Este o descoperire majoră a Cercetării L’Oréal: există metale în interiorul părului nostru. Aceste metale pot provoca un risc de rupere a părului și o culoare neuniformă. „Fără stres”, avem soluția. Să mergem la salon?


Fără metale este esențial

Pentru a înțelege, trebuie să știi că apa din canalizări poate conține metale. Aceste metale nu sunt nocive pentru sănătate, dar pot cauza ruperea părului și o culoare neuniformă, fără strălucire sau reflexii nedorite. La Paris, de exemplu, 58% dintre femei au în părul lor un nivel de cupru peste limita normală.

O premieră mondială

Cercetarea L’Oréal a creat gama Metal Detox, o premieră mondială al cărei activ principal este glicoamina, o moleculă capabilă să neutralizeze metalele din interiorul fibrei capilare. Colorarea părului tău nu a fost niciodată atât de reușită și de strălucitoare!

Primul pas: programare la salon

La salon, protocolul Metal Detox este simplu și rapid. Înainte de orice colorare, baleiaj sau decolorare, stilistul tău vaporizează pre-tratamentul profesional Metal Detox care neutralizează metalele. Apoi folosește șamponul și masca Metal Detox pentru a detoxifica și proteja părul de depunerea de noi particule.

Pasul 2: un ritual de plăcere acasă

Pentru a păstra strălucirea și frumusețea părului, este important să prelungești tratamentul de îngrijire detox acasă pentru săptămânile post colorare. Poți aprecia spuma generoasă a șamponului cremă fără sulfați Metal Detox.

CIFRE... ȘI SCRISORI DE NOBLEȚE!

O inovație mondială rezultată după șapte ani de cercetare, validată de peste 1.000 de teste în condiții reale și premiată cu 7 brevete. Rezultate inedite: -87% rupere, strălucire intensă, o culoare 100% optimizată!

  • (P) Cum să garantezi o colorare reușită? Detoxifică-ți părul de metale

related posts

Modifică setările cookies