(P) Despre videoclipuri, tutoriale, cursuri și live-uri cu Gabriel Barna


Gabriel Barna creează pe propriul său canal de YouTube clipuri cu tematică educațională prin care își propune să inspire și, totodată, să educe privitorii, învățându-i să utilizeze tehnologia care îi înconjoară, în ideea de a progresa, prin dezvoltare de noi competențe relevante în mediul actual.


Acesta este locul în care vei găsi aproape de toate, de la tutoriale care vorbesc despre producția de conținut video, despre cum funcționează algoritmul YouTube și social media, până la review-uri și teste amănunțite de echipamente necesare, dacă îți dorești să începi și tu să publici conținut multimedia de calitate.

Deoarece în timpul activităților zilnice intră în contact cu multe gadget-uri, cu noutăți și tehnologii de ultimă oră, pe canalul de YouTube al lui Gabriel Barna vei găsi și videoclipuri care te învață cum să îți crești productivitatea sau care îți arată cum poți să adopți și tu un stil de viață SMART.

Atunci când nu se ocupă de crearea și publicarea de conținut pentru propriul canal, Gabriel Barna discută cu brandurile și companiile care doresc să aibă o prezență relevantă online, oferind consultanță de strategie pentru YouTube și social media.

În primul rând, cum ai decis să devii creator de conținut video? Ce te-a inspirat să faci această alegere?

„Sunt un om care iubește ceea ce face, sunt creator de conținut educațional si inspirațional care dezvoltă competențe și ușurează viețile oamenilor prin tehnologie, educație modernă și lifestyle SMART.

Acum 6 ani m-am oprit, pentru câteva momente, din tot ce făceam și am conștientizat că majoritatea lucrurilor pe care le-am învățat și aplicat cu succes in viată, le-am învățat de pe Internet, cel mai mult de pe YouTube. 

Am decis să dau mai departe acest lucru și altora și să ajut oamenii care au ceva valoros de oferit să creeze conținut care să conteze pentru noi, cei care vrem sa învățam ceva nou și util. 

Materialele mele vin în sprijinul creatorilor de conținut care vor să ofere valoare, să își promoveze brand-urile personale sau afacerile. De la freelanceri la business-uri mici și mari.

De la cei care vor să creeze un tutorial, un podcast, o emisiune online, un vlog, până la cei care vor să creeze o comunitate online”.

Care este unealta cea mai importantă din arsenalul tău de creator de conținut?

„90% din activitatea mea are la bază conținutul video și, din acest motiv, am nevoie de tehnologie puternică și modernă. 

Îmi place să mă mișc liber atunci când sunt creativ și, de cele mai multe ori, aleg să folosesc un laptop. După o perioadă bună de utilizare și teste, am hotărât să rămân la ASUS Vivobook PRO 16X OLED. Îmi este foarte simplu să explic de ce. Îl simți din start conceput special pentru creatorii de conținut”.

Ce te-a făcut să îl alegi pe ASUS Vivobook PRO 16X OLED pentru editare video?

„Noi, creatorii, în general, avem “scântei”, momente în care nu trebuie să pierdem inspirația, ci s-o fructificăm pe loc. Dacă laptopul sacadează, merge sau randează greu, ai pierdut momentul. 

ASUS Vivobook PRO 16X OLED are un procesor care nu te lasă la greu, Ryzen 9. Când vrei să tragi mai tare puțin și să faci mai multe lucruri în același timp, cei 32 GB RAM sunt perfecți, iar, când vine vorba de video, NVIDIA RTX 3050 Ti iese din tipare. 

Îl simți din prima că este conceput pentru creație și editare. Mai vine și Dial Pad-ul, care te face să uiți că ești în deplasare și nu ești la biroul mare din studio, unde ai o grămadă de periferice. Scroll, zoom, funcții custom, sunt toate acolo și le folosești super ușor”. 

Cât de importantă este calitatea ecranului pentru activitățile tale de editare video?

„Este, fără îndoială, un lucru important. Când editezi video ești super concentrat și atent la monitor. Dacă nu ai în față un display de nota 10, obosești în prima oră de lucru. 

Acesta este alt aspect care îmi place la acest laptop. Display 4K, OLED, cu protecție pentru ochi și 550 de niți. Editez ore in sir, colorizarea iese perfect și nu termin treaba cu ochii roșii și obosit ca după 3 zile de editare”.

Poți să ne explici cum ți-a schimbat evoluția tehnologiilor mobile felul în care lucrezi?

„Acum 6 ani, când stăteam 4 ore pentru exportul unui clip de 10 minute, dacă îmi spuneai că astăzi o să export, pe un laptop, un videoclip 4K de 10 minute în mai puțin de 6 minute, nu aveam cum să te cred. 

Astăzi pot sa fac asta cu un ASUS Vivobook PRO 16X OLED!”

~~~

Și încă o informație importantă: la achiziția în această perioadă a unui laptop ASUS Vivobook Pro 16X OLED vei primi bonus acces gratuit timp de 3 luni la cele peste 20 de aplicații din suita Adobe Creative Cloud, adică cele mai utilizate programe de grafică pentru creatorii de conținut și 100 GB spațiu în cloud pentru salvarea proiectelor.

O altă mențiune importantă: campania Părerea ta contează, la care te poți înscrie prin simpla publicare a unei recenzii scurte a produsului pe oricare dintre platformele participante te premiază cu un an de prelungire gratuită a garanției laptopului tău ASUS.


  • (P) Despre videoclipuri, tutoriale, cursuri și live-uri cu Gabriel Barna

related posts

Modifică setările cookies