(P) Toamna ne schimbă ritualul de îngrijire a pielii? Nu, doar ni-l îmbunătățește


E adevărat că toamna ne schimbă ritualul de îngrijire a pielii? Ioana Simian, Medic Dermatolog și Specialist Avon, ne spune că nu și ne și explică de ce.

Tag-uri: #Avon #Black Friday

Scopul îngrijirii pielii noastre are la bază mereu aceleași principii: hidratarea, luminozitatea, fermitatea, elasticitatea. Cu alte cuvinte, mereu ne dorim un ten cu aspect tânăr și sănătos.  

Ceea ce putem face, însă, toamna, este să punem mai mult accent pe ceea ce înseamnă hrănirea pielii și menținerea intactă a peliculei protectoare, pentru a limita deshidratarea accentuată de vremea rece.

În același timp, vom menține o grijă constantă pentru o piele cu aspect uniform și tânăr, ceea ce înseamnă o porție zilnică de vitamina C. Această porție poate fi obținută cu ajutorul unui ritual cu Loțiunea tonică Anew pentru luminozitatea tenului cu 10% Vitamina C.

Oferă de două ori mai multă hidratare, exfoliază blând tenul pentru ca pielea ta să fie mai netedă și mai luminoasă. Continuând cu Crema de zi Anew Perfecting cu Protinol™ cu protecție solară.

De câteva ori pe săptămână exfolierea este foarte recomandată, iar Exfoliantul Anew cu Vitamina C completează foarte bine această rutină. Are un efect de încălzire a pielii atunci când este folosit cu apă și deschide porii pentru îndepărtarea impurităților. 

Pentru piele fermă și elastică, toamna mai avem nevoie de un aport crescut de protinol. Protinolul este o descoperire științifică exclusivă Avon care acționează ca nicio altă metodă de îngrijire a pielii. Singurul capabil să stimuleze producția de colagen tip III, caracteristic pielii bebelușilor.

Fiolele Anew cu Protinol nu numai că aduc nivelul de colagen din piele la acel ideal la care visezi, dar realizează și o hidratare de durată și în profunzime. Fiolele funcționează foarte bine în asociere cu formulele îmbogățite cu același protinol din cremele de zi și de noapte din gama Anew Reversalist

related posts

Modifică setările cookies