(P) ZIONIC - tratamentul preferat al vedetelor pentru înlăturarea celulitei și tratarea vergeturilor


Sezonul cald se apropie, iar vedetele din România se pregatesc intens pentru zilele însorite petrecute pe plajă sau la piscină. 

Tag-uri: #Beauty One

Pe lângă sport și o dietă echilibrată, vedetele au descoperit și cât de important este un tratament corporal, ce ajută la menținerea și întreținerea siluetei. De aceea, în materialul de astăzi îți prezentăm câteva detalii despre Zionic, aparatul estico-medical ce luptă împotriva vergeturilor și a celulitei și ajută la tonifierea pielii.

Este un aparat complex, inovativ, cu masaj rotațional și radiofrecvență, ce subțiază zona tratată și oferă rezultate încă de la prima sedință. Este ideal și pentru femeile care se refac după o naștere și vor să aibă o piele mai fermă, dar și pentru persoanele care au pierdut în greutate un număr mare de kg într-un timp scurt.

Care sunt motivele pentru care este Zionic un tratament complet?

Subțiază zona tratată;

Reface textura și elasticitatea pielii;

Tratează vergeturile;

Elimină celulita;

Tratează selectiv toate straturile pielii, dinspre profunzime spre suprafață;

Are rezultate vizibile de la prima sedință;

Tonifiază pielea;

Stimulează colagenul și elastina.

Cum acționează mai exact ZIONIC?

ZIONIC generează un efect termic și mecanic dublu care declanșează 3 acțiuni diferite asupra țesuturilor tratate și asigură eficacitate maximă:

ACȚIUNE DERMALĂ

Activează fibroblastele prin stimularea proliferării acestora și a sintezei de colagen, elastină și fibre hialuronice, îmbunătățind aspectul pielii, care își recapată elasticitatea și densitatea.

 

ACȚIUNE ASUPRA MUSCULATURII

Activarea mecanică a miofibroblastelor (fibroblaste specializate în țesut muscular) promovează sinteza de noi fibre de miozină și actină, proteine structural fundamentale pentru contracția mușchilor, ceea ce contribuie la îmbunătățirea, menținerea și reglarea tonusului muscular.

ACȚIUNE VASCULARĂ

Tratamentul crește căldura la nivel local producând astfel efecte analgezice; crește fluxul sanguin periferic și îmbunătățește oxigenarea țesutului și eliminarea substanțelor reziduale prin stimularea circulației limfatice.

Aparatul Zionic, distribuit de Beauty One, lider în industria de înfrumusețare de 15 ani este un aparat estetico-medical popular și în rândul vedetelor datorită rezultatelor rapide, a beneficiilor enumerate anterior și a faptului că este non-invaziv și nedureros. Diana Enache, Elena Ionescu și Jojo sunt doar câteva dintre persoanele publice ce au ales să încerce tratamentul:

Diana Enache – Artist

 

Jojo – Actriță


Elena Ionescu - Artist

Poți încerca și tu tratamentul Zionic la Chic Salon sau în saloanele partenere Beauty One!

  • (P) ZIONIC - tratamentul preferat al vedetelor pentru înlăturarea celulitei și tratarea vergeturilor

related posts

Modifică setările cookies