Andreea Marin, divă și în bucătărie. „Zâna suprizelor” coace pâine în cuptorul de acasă


S-a întors pe micile ecrane cu o nouă emisiune, dar încă își face timp pentru gătit. Andreea Marin le-a cucerit pe gospodine cu pasiunea ei pentru copt pâine.


În weekend e o prezență constantă în saloanele de înfrumusețare, unde își corectează micile imperfecțiuni, se epilează cu ață sau luptă cu colăceii. Trebuie să arate impecabil în timpul noii emisiuni de la tv, care o solicită de luni până joi. Peste toate acestea, Andreea Marin continuă activitatea filantropică pe care a început-o acum mulți ani.

În ciuda programului încărcat, „Zâna surprizelor” își face timp și pentru gătit. Într-o postare pe Instagram, Andreea Marin a dezvăluit că îi place să coacă pâine în cuptorul de acasă.

Pâinea cea mai bună iese în cuptorul de acasă, zice-o vorba veche! Eu cred că totul iese bine când e dragoste, caldură sufletească și... cuptorul te ajută, să fiu sinceră, cu riscul de-a strica puțin din poezia cu care-am început. Adevărul e ca, oricâtă grijă aveam, puțintel tot ardeam înainte, și chiar așa nepricepută nu sunt! Când și tehnologia e de partea ta însă, e altceva”, a scris prezentatoarea tv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

A făcut impresie pe rețeaua socială, iar unele dintre admiratoarele ei i-au cerut rețeta de pâine. Dar nu știe să facă doar pâine. Vezi AICI ce a gătit în ziua când a fost vizitată de echipa Vorbește lumea!  

Când renunță la șorțul de bucătărie, Andreea Marin îmbracă rochii elegante, cum îi vin bine unei zâne.

Fotografii: @andreeamarinromania/PRO TV

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE - Risotto cu parmezan și ciuperci

  • Andreea Marin, divă și în bucătărie. „Zâna suprizelor” coace pâine în cuptorul de acasă

related posts

Modifică setările cookies