El strange toate zambetele multumite ale restaurantului. Si are voie sa-si puna numele pe orice nebunie ii trece din gand in farfurie. El e nota unui loc in care ai chef sa ajungi cat de des posibil.
Cand ai doua facultati terminate, dar te lasi de toate planurile si vrei sa te faci bucatar inseamna fie ca ti-ai pierdut mintile, fie ca ai incredere foarte, foarte mare in ceea ce pot sa faca mainile tale. Ovidiu Ciobotariu are 27 de ani si face parte din cea de-a doua categorie. Baiatul din Cluj cu accent calm s-a mutat la Bucuresti la inceputul lui 2015 si gateste intr-unul dintre cele mai la moda restaurante ale momentului in Capitala.
Lucrurile nu s-au intamplat pur si simplu. Pentru el, gatitul e munca full time. Trezit de dimineata, zile care se termina de fiecare data la ultimul client si alergatura non-stop in panica generala din bucatarie. Asa arata aproape 24 de ore din viata lui Ovidiu. Aproape 24, pentru ca ultimele cateva sunt pentru somn. Si pentru drumul pe care il face in fiecare dimineata pana la restaurantul in care (tot 'aproape ca') s-a mutat.
Continuarea pe stirileprotv.ro.