Ingrediente
Carne tocata vita + miel: 1kg
Ceapa alba: 2 bucati
Usturoi: 4 catei
Rosii uscate: 1 borcan mic
Branza feta: 1 pachet
Seminte de pin: 1 punguta
Cimbru: 1 plic
Rozmarin: 1 plic
Oregano: 1 plic
Sare: dupa gust
Piper: dupa gust
Chifle: 3 bucati
Ceapa rosie: 2 bucati
Rosii: 3 bucati
Sos: remoulade
Mod de preparare
1. Se toaca ceapa alba, usturoiul si rosiile uscate.
2. Se faramiteaza branza feta;
3. Se amesteca condimentele: semintele de pin, cimbru, rozmarin, oregano, sare, piper;
4. Se combina intr-un bol carnea, amestecul de condimente si toate ingredientele tocate;
5. Se formeaza bile din amestecul de mai sus, pe care le turtim.
6. Intr-o tigaie, cu putin ulei, punem carnea pentru bugeri.
7. Taiem in felii subtiri rosiile si ceapa;
8. Se taie chiflele in 2 si se pun pe grill jumatatile;
9. Se monteaza: jumatatea de jos a chiflei se unge cu sos;
10. Se aseaza peste carnea, feliile de rosii, feliile de ceapa;
11. Se pune peste o lingura de sos si se pune top-ul de la chifla.
Pofta buna!