Cea mai simplă reteță de cheesecake, cu doar patru ingrediente


Această rețetă de cheesecake necesită patru ingrediente de bază, fiind gata în 45 de minute. 


Pentru 9-10 porții de cheesecake, aveți nevoie de următoarele ingrediente:


Blatul:

9-10 biscuiți de graham, mărunțiți

1/4 cană de zahăr pudră

5 linguri plus 1 linguriță unt topit

1/8 linguriță sare

 

Umplutura

2 căni cremă de brânză, la temperatura camerei

2 ouă

2/3 cană zahăr tos

1 linguriță esență de vanilie

 

Ce trebuie să faceți:

Încălziți cuptorul la 180 de grade. Preparați baza desertului amestecând bine toate ingredientele, apoi presați acest mix pe fundul unei tăvi rotunde.

Pentru umplutură, amestecați crema de brânză cu zahărul. Adaugați ouăle și vanilia și continuați să mixați până obțineți o cremă onctuoasă. Pentru a evita cocoloașele, sigurați-vă că brânza este la temperatura camerei.

Turnați umplutura peste baza din biscuți, apoi puneți tava la cuptor pentru 20 de minute, înainte de a o înveli într-o foaie de aluminiu. Mai coaceți timp de 10 minute, apoi scoateți prăjitura și lăsați-o la răcit înainte de a o ține câteva ore la frigider. 

Pentru un topping de fructe de pădure pentru cheesecake, aveți nevoie de: 2 căni de fructe de pădure congelate, 2-6 linguri de zahăr, 1 linguriță suc de lămâie, puțină coajă de lămâie dată pe răzătoare, 1 lingură apă, 1/2 lingură amidon de porumb.

Puneți, într-o cratiță, la foc mediu, fructele de pădure, 2 linguri de zahăr, sucul și coaja de lămâie. Gătiți pentru 5 minute, amestecând din când în când până când lichidul se întărește. 

Într-o cană, amestecați amidonul și apa, apoi adăugați în vas. Lăsați mixtura să mai fiarbă pentru câteva minute pentru a atinge consistența dorită. Sosul de fructe de pădure se va întări pe măsură ce se răcește. 

related posts

Modifică setările cookies