Majda te învață, la Share în Bucate, să pregătești cea mai simplă rețetă de pui în sos cremos cu usturoi


Majda a revenit la Share în Bucate, dar nu oricum, ci alături de MAGGI Ideea Zilei. În această ediție, frumoasa prezentatoare TV le arată pasionaților de gastronomie secretul unei rețete de nota 10, simplă și rapidă, pregătită în mai puțin de 30 de minute: pui în sos cremos cu usturoi.


Primul pas făcut de Majda în pregătirea rețetei a fost prepararea garniturii prin curățarea, tăierea și fierberea cartofilor timp de 10-15 minute. Între timp, cu mare grijă, ea a început să toace mărarul și ierburile aromatice, pe care le-a pus într-o tavă peste cartofii fierți. Pentru toate detaliile rețetei, modul de pregătire și gramajele folosite, poți urmări VIDEO-ul atașat acestui articol.

Atunci când a ajuns la pregătirea puiului și a sosului, Majda a ținut să facă o mențiune extrem de importantă: nu a asezonat carnea nici cu sare, nici cu piper, ci a folosit doar MAGGI Ideea Zilei, care conține un mix de ingrediente atent selectate pentru a evidenția aromele naturale ale ingredientelor. Astfel, puiul a devenit o bucățică de carne cremoasă și suculentă, iar sosul a devenit o explozie de gusturi delicioase.

Citește continuarea pe www.foodstory.ro!

  • Majda te învață, la Share în Bucate, să pregătești cea mai simplă rețetă de pui în sos cremos cu usturoi

related posts

Modifică setările cookies