(P) Cinci produse de la PENNY care nu-mi lipsesc niciodată din frigider. Iată de ce!


Gusturile se formează atunci când ai experiențe culinare variate. De obicei crearea lor necesită timp și îngăduință din partea ta, fiindcă te-ai putea descuraja ușor dacă suferi dezamăgiri.


Totuși, cu toții avem mâncăruri preferate, la care nu am renunța în ruptul capului. Iată cinci produse de la PENNY care nu-mi lipsesc niciodată din frigider!

Când vine vorba de mâncare, nu sunt un tip conservator. Săptămânal descopăr ceva nou în magazine, iar asta face parte din comportamentul meu de client aflat mereu în căutare de cumpărături inteligente. Îmi place să găsesc gusturi noi, iar dacă o pot face fără a-mi dezechilibra bugetul, e cu atât mai bine.

Totuși, am alimente preferate, care nu-mi lipsesc niciodată din frigider ori cămară, care m-au cucerit prin gust, prețul avantajos și proveniența de încredere. Unul este uleiul extravirgin de măsline din Creta și, dacă nu l-ați încercat până acum, o să vă spun de ce merită. Un italian stabilit într-o insulă grecească mi-a dezvăluit, într-un concediu, că localnicii din Creta sunt mai harnici decât cei din vechea Eladă, deoarece culeg măslinele la momentul oportun și nu le lasă să cadă singure din copaci. Astfel, fructele nu capătă aciditatea care face uleiul, chiar și extravirgin, să pară cam „străin” în salatele din legume proaspete.

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!

related posts

Modifică setările cookies