(P) Cultul cafelei, pauză binemeritată pe care o adoră toată lumea - cum poți transforma asta într-un avantaj al ospitalității


Cine spune că pauza de cafea este o pierdere de vreme înseamnă că nu a servit încă o cafea de calitate. Inventată de dragul băuturii ce ne energizează, pauza de cafea este un concept atât de des întâlnit in zilele nostre. Joacă și rol de liant social într-o oarecare măsură, dar poate fi la fel de bine și o manieră prin care îți arăți ospitalitatea.

Tag-uri:

Dacă decizi să investești într-un aparat profesional, într-un espressor la birou, oferi șansa celor care îți trec pragul să servească o cafea bună. Această industrie a luat amploare astfel că acum regăsim cu mult mai multă ușurință surse bune pentru o astfel de aparatură. Puțini sunt însă cei care știu realmente care este nivelul de calitate. Regăsești spre exemplu la  cafeaplus.ro și piese de schimb, specialiști ce îți oferă service în cazul în care este nevoie, precum și consumabile, cafea în diverse sortimente în mod special - boabe, instant, ginseng - sau ceaiuri.

Definiția cafelei bune - cafea boabe și timp scurt de preparare

De fapt ce înseamnă o cafea bună? Fiecare are o varianta a sa: cafeaua de ibric, proaspăt făcută, cea instant pentru că în cel mai scurt timp este preparată sau cafeaua cu aromă inconfundabilă. Este așadar o chestiune de gusturi, dar să nu uităm că și acestea se educă.

În mare parte românii preferă cafeaua făcută din boabe de cafea, pe loc, întrucât această variantă este văzută ca fiind mai bună, naturală. Boabele proaspăt râșnite, cu aroma lor sunt un motiv în plus pentru care sunt apreciate espressoarele. Dacă acestea ar avea și un design plăcut și compact, cu atât mai bine. La Cafea Plus spre exemplu una din opțiunile la acest capitol se referă la Saeco Incanto.

Cum faci din cafeaua bună un stimul pentru angajați și colaboratori

Un angajat relaxat este mai productiv. Există un concept tot mai bine definit în societatea actuală, despre cum stresul afectează viața. Ori angajații încep să aprecieze mai mult pe acei angajatori care dau dovadă de atenție nu doar în ceea ce privește munca, ci și de starea de bine a motoarelor unei firme, adică resursa umană.

Pauzele de cafea pot fi adesea și sesiuni de brainstorming, de ce nu. Așadar nu este de mirare că în tot mai multe birouri regăsim zone de relaxare, spații special amenajate pentru echipa de angajați. În orice caz, cafeaua are mai multe şanse să fie agreată de un public mai mare, indiferent care sunt preferinţele - de intensitate a aromei, de îndulcire etc. Aşadar, printre cele mai populare sunt aparatele de cafea ce permit o varietate de tipuri de cafea preparate.

Oferta Cafea Plus

Orice aparatură achiziționată de la Cafea Plus, expressor, automat, beneficiază de garanții sau service de la același furnizor. Pot fi achiziționate de aici şi piese de schimb Zanussi sau pentru diverse alte aparate. Cu acoperire națională a serviciilor, Cafea Plus este de notorietate pe nișa de vending. Livrează rapid orice comandă.

Pentru consumabile sau piese de schimb Necta ori pentru alte aparate, oferta de preț este detaliată și online, în cadrul paginii oficiale. 

related posts

Modifică setările cookies