(P) Eclere cumpărate sau eclere pregătite acasă? Tu ce alegi?


Foarte multe persoane aleg să nu mai consume dulciuri decât la ocazii speciale, cum ar fi o aniversare, o zi de naștere sau sărbătorirea unui eveniment important, așa că vor alege întotdeauna calitatea și nu calitatea.

Tag-uri:

O prăjitură preparată din ingrediente cât mai bune, după o rețeta originală va fi mult mai bune decât o prăjitură sau un tort nu tocmai calitative, cu mult prea mult sirop sau crema preparată cu margarină. 

Dacă și tu îți dorești să consumi doar prăjituri, fursecuri, torturi și biscuiți de cea mai bună calitate, ai două variante: fie să le prepari în casă, știind exact ce ingrediente alegi și să controlezi cantitățile, fie să cumperi dintr-o cofetărie de renume, care te va impresiona atât prin gustul deosebit al dulciurilor, dar și prin aspect. În continuare, vrem să îți dăm exemplul eclerului, deoarece este una dintre cele mai populare prăjituri, care se poate prepară și în casă, cu succes. 

Eclerul nu este o prăjitură nouă pentru români, din contra: în anii în care nu erau atât de multe cofetării, iar oferta lor nu era una variată, eclerul era la loc de cinste. Nu putem spune că era o prăjitură ,,de compromis”, deoarece și în trecut avea un gust foarte bun. Este una dintre prăjiturile care se pot prepară și acasă, dacă ai suficientă răbdare pentru fiecare pas. 

Pe internet poți găși ușor o reteta eclere pe placul tău, indiferent dacă îți dorești eclere cu arome clasice, cum ar fi vanilie, cacao, cafea sau eclere deosebite, cum ar fi cel cu fistic, cu mango, caramel sărat și multe altele. În cazul în care ai timp gătești eclere pentru o ocazie deosebită, însă nu ai suficientă încredere că ai reuși, îți vom prezența câteva argumente pro și contra preparării acestora în casă. 

În primul rând, dacă vrei să prepari foarte multe eclere, s-ar putea să coste mai puțîn decât dacă le-ai comandă. Așa că dacă ai un buget de la care nu vrei să te abați prea mult, prepararea eclerelor în casă este o idee bună.

Alegând să prepari eclere acasă, le poți personaliza după bunul plac. De exemplu, poți scrie pe glazură numele invitaților, dată sau un anumit mesaj. Sau poți asambla eclere într-un mod inedit: ai nevoie doar de imaginație și de ustensilele adecvate. 

Dacă vrei să înlocuiești zahărul cu mierea sau poate chiar cu un îndulcitor, poți face acest lucru acasă. Sau poți utiliza un lapte vegetal ori unul fără lactoză în locul laptelui normal. Astfel, chiar și persoanele care au anumite intolerante alimentare vor putea consumă eclere delicioase, preparate de ține. 

Rețeta de eclere nu este una complicată, însă are foarte mulți pași și necesită răbdare. Spre exemplu, trebuie să potrivești perfect temperatura cuptorului, astfel încât cojile de ecler să nu se ardă. Multe persoane greșesc acest pas și de aceea aleg să comande eclere. 

Dacă nu ai timpul necesar pentru a pregăti eclere, oricând poți comandă de la o cofetărie de încredere, cum este Chocolat! În mai puțin de două ore de la plasarea comenzii, vei primi produsele dorite și astfel te vei bucură de ele alături de cei dragi. 

Tu ce alegi: eclere cumpărate sau comandate? 

  • (P) Eclere cumpărate sau eclere pregătite acasă? Tu ce alegi?

related posts

Modifică setările cookies