(P) Ghid complet pentru alegerea unei mașini de spălat vase


Mașina de spălat vase reprezintă un ajutor de pret în bucătărie, oferind confort și utilitate în cadrul aceluiași design compact. O mașină de spălat vase foarte bună se integrează cu ușurință în decorul din spațiul unei bucătării moderne, fiind extrem de simplu de mascat într-un cadru specific de mobilier. 

Tag-uri:

Mai mult decât atât, un astfel de produs poate garanta un consum eficient de energie, spălând o listă întreagă de vase și tacâmuri, la costuri ce nu pot fi ignorate. Dacă intenționezi să comanzi online o masina de spalat vase, este important să înțelegi valoarea pe care un astfel de produs o poate oferi. Așadar, lista de mai jos îți prezintă cele mai importante criterii pentru o alegere inspirată: 

Cum alegi mașina de spălat vase: Modelul acesteia 

Ai la dispoziție două categorii diferite de produs: mașinile de spălat vase clasice și mașinile de spălat vase incorporabile. Iată mai multe informații utile despre fiecare dintre cele două: 

O mașină de spălat vase clasică necesită amplasarea într-o zonă separată de mobilierul pentru bucătărie, fiind un produs de sine stătător. La alegerea unui astfel de produs trebuie să se țină cont de spațiul disponibil în bucătărie, comparându-se apoi această zonă cu dimensiunile mașinii de spălat vase respective. 

O mașină de spălat vase incorporabilă surprinde prin caracterul său ergonomic. Reprezintă o alegere inspirată, mai ales în cazul în care mobila din bucătărie este realizată la comandă, fiind simplu de mascat în structura unui anumit corp de mobilier. Însă la fel ca în cazul de mai sus, alegerea produsului perfect pleacă de la un calcul corect, privind spațiul disponibil pentru amplasare. 

Cum alegi mașina de spălat vase: Capacitatea de spălare 

Cât de multe vase trebuie spălate în locuința ta? Răspunsul pe care tu îi știi mai bine determină alegerea unui produs potrivit pentru nevoile tale. Găsești online mașini de spălat vase ce curăță simultan 5 seturi, însă ai la dispoziție și variante cu o capacitate mult mai ridicată, de până la 12-15 seturi spălate la aceeași tură. 

Acest criteriu este important, deoarece alegerea inspirată (raportată la volumul de vase murdare din bucătărie) îți permite să economisești lunar costuri cu energia și apa. Însă ai și varianta achiziționării unei mașini de spălat vase voluminoase, ce oferă funcție de încărcare la jumătate. Așadar, click pe link-ul de mai sus și citește cu atenție informațiile fiecărui produs ce îți trezește interesul. 

Cum alegi mașina de spălat vase: Tipul detergentului utilizat

Dacă vrei ca vasele introduse într-o astfel de mașină să arate perfect, odată cu terminarea ciclului de spălare, detergentul utilizat contează enorm. Discutăm despre grăsimi și alte urme de murdărie, ce pot fi curățate doar cu ajutorul unor detergenți special concepuți pentru astfel de sarcini. 

Majoritatea mașinilor de spălat vase funcționează cu detergenți 3 în 1 sau 4 în 1, pentru a rezolva simultan mai multe tipuri de murdărie de pe veselă și tacâmuri. Însă poți comanda online și mașini de spălat cu detergent 5 în 1, ce curăță și limpezesc în profunzime suprafețele cu care intră în contact: Însă ține cont că prețurile pot crește de la un produs la altul, pe măsură ce funcțiile detergenților devin mai complexe. 

Cam alegi mașina de spălat vase: Numărul de programe 

Exact ca la mașinile de spălat rufe, cele pentru igienizarea vaselor oferă programe variate. Diferă de la produs la produs și acționează diferit, în funcție de vasele pe care le introduci în interiorul acestora. 

Cu cât mașina de vase aleasă conține mai multe programe, cu atât îți este mult mai simplu să cureți în același ciclu de spălare: pahare și tacâmuri murdare, vase cu grăsime uscată, farfurii din materiale fine precum porțelanul etc. O mașină de spălat vase eficientă trebuie să garanteze un minim de 5 - 10 programe, adaptate la nevoile de bază ale unei astfel de sarcini casnice. 

Cum alegi mașina de spălat vase: Clasa energetică

Confortul pe care îl oferă acest produs vine cu un preț: costurile cu apa și energia electrică. Așadar, este indicat să achiziționezi online un produs cu o clasă de eficiență energetică superioară. 

Chiar dacă vei suporta un cost de achiziție mai ridicat, acesta va fi amortizat în scurt timp, pe baza economiilor realizate de produsul respectiv. Îți recomandăm să achiziționezi online o mașină de spălat vase aflată cel puțin în categoria de eficiență energetică A+, ce garantează un consum de cel mult 3500 litri de apă / anual. 

Acum știi cum trebuie aleasă o mașină de spălat vase foarte bună pentru casa ta! Intră pe link-ul de mai sus și consultă ofertă de astăzi, alegand apoi un produs ce poate oferi confort, eficiență energetică și o varietate de programe, toate acestea în același design ergonomic! 

related posts

Modifică setările cookies