(P) Începe ziua cu o cafea cu gust desăvârșit, în capsulele Julius Meinl 100% biodegradabile și compostabile domestic, compatibile Nespresso


Vin Sărbătorile și, odată cu ele, petrecerile, mesele în familie și multe clipe plăcute petrecute alături de cei apropiați. Te așteaptă o perioadă plină de voie bună! Pentru mai multă energie și clipe însemnate alături de cei dragi, savurați împreună cafeaua Julius Meinl cu aromă puternică și gust desăvârșit. 


Gustul intens al cafelei va încânta simțurile, iar bucuria va fi completă, pentru că Julius Meinl vă propune gama de capsule 100% biodegradabile și compostabile domestic. Acestea se pot arunca la coșul de gunoi sau în compost fără nicio grijă, pentru că ambalajul nu produce deșeuri după utilizare și se descompune în doar 26 de săptămâni. 

Reciclarea capsulelor de cafea nu a fost nicicând mai simplă! Pentru Julius Meinl, implicarea în protejarea mediului este foarte importantă. Gama de capsule 100% biodegradabile relansată recent este una dintre inițiativele prin care compania contribuie la protejarea planetei. Ambalajul inovator, fabricat din materiale regenerabile și fără aluminiu este compostabil domestic, adică nu produce deloc deșeuri după utilizare, indiferent dacă este aruncat la coșul de gunoi sau adăugat în compost. Mai mult, cafeaua este protejată de un sigiliu special conceput pentru a conserva aroma până în momentul servirii.

Consumatorii apreciază această valoare adăugată unui produs, la nivel global, 60% dintre clienți consideră că sustenabilitatea este un criteriu important în alegerea unui brand, iar 50% sunt convinși că un ambalaj biodegradabil este o foarte bună soluție sustenabilă (sursa - Euromonitor „Towards a more sustainable coffee & tea industry“ 2021).

Alege pentru tine și cei dragi o cafea prăjită cu grijă în fabricile Julius Meinl, obținută din boabe Arabica și Robusta provenite din regiuni recunoscute: Nicaragua, Honduras, Peru, Brazilia sau America Latină. Capsulele de cafea sunt disponibile în 6 variante pline de gust și aromă:

Espresso Crema: pentru cel care iubește diminețile tihnite, acest sortiment este amestecul perfect echilibrat între boabele premium Arabica din Nicaragua și Honduras, la care se adaugă o notă de Robusta asiatică. Împreună, cele două creează o capodoperă inspirată și delicată a cafelei, cu aromă plină și echilibrată.

Espresso Delizioso: cei care își doresc o experiență senzorială bogată pot alege blendul unic de boabe 100% Arabica din Peru și Honduras. Cu aciditate fructată delicată și un aftertaste plăcut de alune, Espresso Delizioso oferă simțurilor bucuria desăvârșită.

Lungo Classico: un romantic are nevoie de un amestec unic 100% Arabica ce spune povești din Brazilia și Columbia - o adevărată epopee a originilor boabelor. Prăjirea dark și mixarea atentă rezultă în această cafea aromată, bine echilibrată, cu o cremă ușoară și fină.

Lungo Forte: pentru cei care prețuiesc timpul de calitate, un blend intens și bogat din boabe Arabica și Robusta este opțiunea care impresionează prin aroma bine echilibrată, dulce și un aftertaste persistent.

Ristretto Intenso: iubitorii unui gust intens pot alege un amestec premium de cafea prăjită ce conţine boabe Arabica din America Latină și Africa de Est, cu un amestec din cele mai bune boabe Robusta asiatice. Melodia aromelor, precum și gustul dulce și cremos oferă o senzație absolută de cafea, cu o cremă fină și catifelată.

Espresso Decaffeinato: cei care vor să savureze cafeaua preferată în orice moment al zilei, vor fi încântați de un sonet dulce, cu o aromă completă și un gust delicat. Amestecul este format din boabe Arabica din America de Sud și Centrală, precum și din boabe Robusta asiatice și oferă o cremă foarte bogată și catifelată.

Aroma și gustul Julius Meinl sunt păstrate intacte în capsulele 100% biodegradabile, Back-to-nature, pentru a oferi o experiență senzorială completă. Iar iubitorii de sustenabilitate pot fi și premiați! În perioada 21 noiembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, orice achiziție a unei cutii de capsule Julius Meinl îți poate aduce o excursie pentru două persoane. Mai multe detalii aici.

Nespresso® aparține unei terțe părți care nu are legătură și nu este asociată cu Julius Meinl Group.

  • (P) Începe ziua cu o cafea cu gust desăvârșit, în capsulele Julius Meinl 100% biodegradabile și compostabile domestic, compatibile Nespresso

related posts

Modifică setările cookies