Reteta de biscuiti de ciocolata by Raw Coco, prima cofetarie-ceainarie raw-vegana din Romania.
Ingrediente:
- 2 cesti de fulgi de ovaz
- 2 linguri de ulei de nuca de cocos
- 2 linguri de unt de arahide sau unt de migdale sau unt de seminte de floarea-soarelui
- Miere 1/4 ceasca
- Extract de vanilie 1 lingurita
- Un praf de sare de mare fina
- Cacao cruda nimbs (obtional)
Instructiuni:
Adaugati fulgii de ovaz in blender si blenduiti pana obtineti o faina fina si apoi se pune deoparte.
Intr-un castron, adaugati untul de arahide, uleiul de cocos, mierea si vanilia si le amestecati bine pana se omogenizeaza. Adaugati faina de ovaz, sarea si se amesteca pentru a forma un aluat.
Puteti face niste bile din aluat si apoi le turtiti, daca doriti. In mijloc puteti adauga cateva bucatele de cacao nimbs daca doriti. Sau puteti sa le faceti cum doriti dv.
Le distribuiti pe hartie pergament si le bagati la congelator timp de 10 minute.
Serviti cu placere.
Sursa: Raw Coco