Ingrediente
Aluat:
Faina: 250 g
Unt: 150 g
Sare: o lingurita
Lapte (rece): o lingura
Umplutura:
Ricotta (sau urda): 300 g
Leurda (sau patrunjel, marar, spanac): o legatura
Oua: 2 buc
Sparanghel: o legatura
Sare si piper: dupa gust
Dacă ai auzit de Cookie Jar trebuie să știi că Anca Feodor este profesionistul din spatele minunatelor deserturi. Designer de dulciuri și bunătăți, Anca a fost invitată de Irina Fodor la emisiunea Inspirația de Weekend. Împreună au gătit o tartă cu ricotta și sparanghel.
Ingrediente
Aluat:
Faina: 250 g
Unt: 150 g
Sare: o lingurita
Lapte (rece): o lingura
Umplutura:
Ricotta (sau urda): 300 g
Leurda (sau patrunjel, marar, spanac): o legatura
Oua: 2 buc
Sparanghel: o legatura
Sare si piper: dupa gust