Reteta salata de boeuf raw vegan. Ingredinetele de care ai nevoie pentru cel mai delicios preparat de Sarbatori


Anul acesta poti face o schimbare in meniul tau de Sarbatori. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la sarmalute, cozonac sau salata de boeuf...pur si simplu poti incerca varianta raw vegana a acestora.


Anca Alungulsei, fondatoarea RawCoco, propune inlocuirea traditionalelor sarmalute cu sarmalute raw vegan din nuci, seminte de floarea soarelui, morcov, ceapa, hrisca, condimente, varza murata, sos de rosii, cozonac raw din fulgi de ovaz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere, mirodenii) sau o salata de boeuf mai speciala. Iata reteta mai jos:  SALATA DE BOEUF (8 portii)

Ingrediente compozitie:

 800 gr baby morcovi

 800 gr mazare

 600 gr castraveti murati

 600 gr gogosari in otet

 200 gr masline verzi

 400 gr porumb

 Sare si piper dupa gust

 

Ingrediente maioneza de caju:

 600 gr caju (hidratat)

 6 Lg ulei de masline

 10 Lg suc de lamaie

 2 lg mustar

 200 ml lapte vegetal de migdale

 

Decor:

 gogosari

 castraveti

 masline negre

 

Mod de preparare:

Se taie cubulete toate legumele, se amesteca cu maioneza de caju si se aseaza intr-un inel culinar. Se indeparteaza inelul culinar si se decoreaza

  • Reteta salata de boeuf raw vegan. Ingredinetele de care ai nevoie pentru cel mai delicios preparat de Sarbatori

related posts

Modifică setările cookies