Anca Alungulsei, fondatoarea RawCoco, propune inlocuirea traditionalelor sarmalute cu sarmalute raw vegan din nuci, seminte de floarea soarelui, morcov, ceapa, hrisca, condimente, varza murata, sos de rosii, cozonac raw din fulgi de ovaz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere, mirodenii) sau o salata de boeuf mai speciala. Iata reteta mai jos: SALATA DE BOEUF (8 portii)
Ingrediente compozitie:
800 gr baby morcovi
800 gr mazare
600 gr castraveti murati
600 gr gogosari in otet
200 gr masline verzi
400 gr porumb
Sare si piper dupa gust
Ingrediente maioneza de caju:
600 gr caju (hidratat)
6 Lg ulei de masline
10 Lg suc de lamaie
2 lg mustar
200 ml lapte vegetal de migdale
Decor:
gogosari
castraveti
masline negre
Mod de preparare:
Se taie cubulete toate legumele, se amesteca cu maioneza de caju si se aseaza intr-un inel culinar. Se indeparteaza inelul culinar si se decoreaza