Reteta tarta cu capsuni. Impresioneaza-ti invitatii cu un desert revigorant si foarte delicios


Ai musafiri si nu stii cu ce desert sa-i impresionezi? Nimic mai simplu! O tarta cu capsuni, usor de preparat si foarte, foarte gustoasa este alegerea potrivita!


Ingrediente: 

125 g unt

125 g zahar

125 g faina

3 oua

1 lingurita rasa de praf de copt 

1 plic zahar vanilat 

1 plic de budinca cu gust de vanilie

450 ml lapte

2 linguri de zahar

250 g capsuni

 

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu zaharul vanilat si cu praful de copt. Untul se bata spuma cu 125 g zahar cu ajutorul mixerului. Peste unt se adauga treptat cate 1 ou la ½ minut, dupa care se adauga faina si se omogenizeaza. Aluatul astfel obtinut se aseaza in tava de tarta si se da la cuptor pentru 30 minute la 180 °C.

Intre timp se prepara budinca conform instructiunilor de pe amabalaj cu 450 ml lapte si 2 linguri de zahar. Se lasa la racit, amestecand din cand in cand.

Budinca racita se aseaza peste blatul de tarta. Dupa care se acopera cu capsunile taiate pe jumatate, asezate radiar.

related posts

Modifică setările cookies