Reteta tort cu cacao. Cum sa pregatesti rapid unul dintre cele mai delicioase deserturi


Ai musafiri si nu stii cu ce desert sa-i impresionezi? Nimic mai simplu! Un tort cu cacao, usor de preparat si foarte, foarte gustos este alegerea potrivita!


Ingrediente:

1 plic mix pentru tort

3 linguri Cacao 

2 linguri zahar tos fin,

125 g unt sau margarina (la temperatura camerei),

2 oua

80 ml lapte

50 g ciocolata rasa

zahar pudra pentru pudrare.

 

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180 º C .

Mixul pentru torturi, cacaua, zaharul tos, untul (margarina), ouale, laptele se amesteca cu mixerul câteva secunde (pana la omogenizare) la treapta 1 si apoi 3 minute la treapta 3. Se incorporeaza apoi usor ciocolata rasa.

Compozitia rezultata se pune într-o forma de copt cu diametrul de 24 cm, unsa si tapetata cu hartie de copt si se coace in partea de mijloc a cuptorului timp de 40 minute.

Dupa racire se pudreaza cu zahar pudra.

related posts

Modifică setările cookies