Supa de mazare


Tag-uri:

Ingrediente 

 

Mazare: 400 g 

 

Ceapa alba: 1 bucata 

 

Supa pui: 750 ml 

 

Menta: 1 legatura 

 

Sare si piper: dupa gust 

 

Ulei de masline: dupa gust 

 

Mod de preparare 

 

1. Taiem ceapa cubulete si apoi incingem o tigaie cu uleiul de masline. 

 

2. Calim ceapa aproximativ 3 min, urmand sa adaugam mazarea si sa amestecam. 

 

3. Adaugam supa de pui si lasam totul la foc mediu, aproximativ 15-20 de min. 

 

4. Tocam menta. 

 

5. Turnam intr-un blendar supa, impreuna cu menta si mixam. 

 

6. Supa se serveste rece, iar pe deasupra se pun frunze de menta. 

 

Pofta buna!

 

related posts

Modifică setările cookies