Tigaie de orez cu somon


Tag-uri:

Ingrediente 

 

Ulei de cocos: 1 lingura

Ceapa verde: 1 legatura

Usturoi: 2 catei

Ardei iute rosu: 1 bucata

Garam masala: 1 lingurita

Turmeric: 200 g

Orez: 200 g

Somon crud: 100 g

Coriandru proaspat: 1 legatura

Sare: dupa gust

Ulei de masline: dupa gust

 

Mod de preparare

 

1. Fierbem orezul conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi incingem uleiul de masline si prajim somonul cate 3-4 min pe fiecare parte.

2. Tocam ceapa verde, usturoiul si ardeiul iute (inainte il curatam de seminte). 

3. Intr-o tigaie incingem uleiul de cocos si calim pentru 3 min ceapa, usturoiul si areiul iute. Adaugam turmericul si garam masala. 

4. Adaugam orezul si amestecam 5 minute. 

5. Rupem in bucati somonul si mai amestecam din nou. Apoi condimentam cu sare si piper dupa gust. 

6. Cand servim preparatul presaram deasupra frunze de coriandru. 

 

Pofta buna!

related posts

Modifică setările cookies