Ashanti a fost șantajată grosolan odată, de producătorul ei muzical. Ce i-a cerut în schimbul a două piese


Ashanti Shequoiya Douglas și-a amintit un episod cutremurător de la începuturile ei în industria muzicală. Artista de 42 de ani a dezvăluit că a fost șantajată de producătorul ei de atunci, care i-a cerut favoruri intime pentru înregistrarea a două piese.

Tag-uri: #Ashanti #santaj

Începuturile în muzică sunt grele pentru aproape orice artist, iar Ashanti n-a avut parte de un drum lin. Artista de 42 de ani și-a amintit cum, la un moment dat, a fost șantajată grosolan de producătorul ei de atunci, pentru a putea scoate pe piață două piese.

Cântăreața a spus în cadrul podcastului Breakfast Club Power, că managerul i-a oferit două variante pentru a o ajuta să lanseze două piese noi: fie face duș cu el, fie îi plătește 80.000 de dolari.

Mi-a spus: nu o să te taxez, ești prietena mea. Dar când a venit timpul să le punem pe un album, mi-a zis: hai să facem un duș împreună! Am crezut că glumește. Iar el a zis: nu, sunt foarte serios! Hai să facem duș și își voi da piesele, altfel o să vreau să-mi plătești 40.000 pe bucată. Iar am crezut că glumește, dar nu, era serios”, și-a amintit Ashanti.

Fiindcă l-a refuzat, acesta a crescut tariful la 90.000 de dolari.

În acest moment, după 20 de ani în industrie, și având în vedere unde ne aflăm pe rețelele sociale și ceea ce facem pentru a crește progresiv în această industrie, simt că, în calitate de femeie, a trebuit să ies și să-mi spun povestea”, a spus artista, care a adăugat că toți foștii ei iubiți au sfătuit-o să facă public acest șantaj.

La un moment dat, trebuie să vorbești. Iar eu am făcut-o”, a mai spus, Ashanti, care a făcut primele dezvăluiri în 2018, odată cu debutul mișcării #MeToo.

În final, artista a scos cele două piese, dar fără să cedeze șantajului venit din partea producătorului. Cântăreața a povestit că și-a anunțat frații mai mari, care l-au constrâns pe bărbat să respecte contractul.

Fotografii: Getty Images/YouTube

Vezi și VIDEO:

  • Ashanti a fost șantajată grosolan odată, de producătorul ei muzical. Ce i-a cerut în schimbul a două piese

related posts

Modifică setările cookies