Care sunt cele mai bune 63 de programe de internship din România? Companiile nominalizează, studenții votează!


National Intern Day este un proiect unic în România, susținut de Hipo.ro - portalul de joburi numărul 1 în România pentru candidații cu studii superioare. Proiectul creează cadrul prin care companiile își pot nominaliza programele de internship sau traineeship, iar tinerii au ocazia să le voteze pe cele mai bune. 


Până în prezent, peste 900 de voturi ale tinerilor cu studii superioare au fost colectate pentru determinarea Celor mai bune 63 programe de internship din România în 2024. Perioada de vot continuă până pe 15 mai, urmând ca pe 23 mai să fie lansat topul Cele Mai Bune Programe de Internship din România în 2024


Programele de internship le oferă tinerilor o perspectivă reală asupra a ceea ce înseamnă să lucrezi într-un anumit domeniu, iar angajatorilor le oferă mediul propice prin care tinerii pot învăța și contribui la succesul companiei. National Intern Day este un proiect unic în România, susținut de Hipo.ro cu obiectivul de a crea contextul prin care companiile își pot nominaliza programele de internship disponibile în 2024 pentru studenți și proaspăt absolvenți. National Intern Day le oferă acces, într-un singur loc, la toate programele deschise, unde pot aplica și le pot vota pe cele mai bune. 


În perioada ianuarie - martie, companiile și-au nominalizat oportunitățile pentru tinerii aflați la început de carieră. Acum este perioada în care studenții și proaspăt absolvenții au ocazia să aleagă cele mai atractive programe de internship. Perioada de vot continuă până pe 15 mai. Topul este realizat atât pe baza voturilor obținute, cât și pe baza structurii și beneficiilor oferite de program, evaluate pe baza nevoilor și perspectivelor de carieră ale tinerilor centralizate în studiul Gen Z Behavior on the labor market in 2024 realizat de Catalyst Solutions. Pe 23 mai, 63 de companii se fac remarcate pe piața muncii din România, fiind prezente în primul top despre cele mai bune programe de internship. 

„National Intern Day, alături de ,,Best Internship Programs in 2024", a fost creat cu scopul de a aduce în prim plan importanța programelor de internship și trainee atât pentru angajatori, astfel formând viitoarele generații de profesioniști, cât și pentru tineri. Cu toții am trăit acele clipe din facultate sau curând după terminarea ei, în care nu știam ce domeniu să alegem sau către ce companie să mergem, ce vrem să învățăm în continuare, spre ce vrem să ne dezvoltăm. De aceea, ambitia noastră este să construim alături de cele două părți cel mai puternic instrument pentru studenți și proaspăt absolvenți care să îi ajute în momentul alegerii primului pas în carieră. Anul acesta vom avea 63 de programe votate de tineri pentru tineri, iar pe 23 mai vom afla cine va fi pe primul loc.” - Maria Marin, Project Manager National Intern Day


Cei care vor să afle care sunt cele 63 de programe înscrise în cadrul National Intern Day, precum și detalii despre modalitatea de vot, pot accesa acest link.


related posts

Modifică setările cookies