Cariera lui Armie Hammer, la pământ din cauza scandalului sexual în care e implicat


S-ar putea ca Armie Hammer să nu se întoarcă prea curând în meseria care l-a consacrat, iar motivul este că nimeni nu mai vrea să lucreze cu el. Actorul de 34 de ani își vede cariera în pericol, după ce a fost retras din distribuția ultimului film pentru care a fost angajat.


Armie Hammer nu va mai juca în The Billion Dollar Spy, peliculă regizată de Amma Asante, scrie Variety, după ce a fost retras din distribuție. Actorul a pierdut încrederea echipei de producție ca urmare a scandalului sexual în care a fost implicat.

Armie Hammer, care urma să joace alături de Mads Mikkelsen în drama plasată în timpul Războiului Rece, a mai fost concediat din alte două proiecte cinematografice: comedia romantică Shotgun Wedding (cu Jennifer Lopez) și The Offer, un serial despre cum a fost făcut filmul Nașul.

Citește și: Fosta soție a lui Armie Hammer, șocată după acuzațiile de abuz sexual îndreptate împotriva actorului

Cu puțin timp înainte de lansarea acuzației de viol și de declanșare a anchetei poliției, actorul a fost pus pe liber și de WME, agenția de talente care îl impresaria. Imediat a fost părăsit și de agentul său.

Armie Hammer, cercetat pentru viol

Armie Hammer i-a șocat pe cei care îl cunosc după ce o serie de acuzații de abuz emoțional și fizic, lansate de mai multe femei, au apărut în mediul online în luna ianuarie a acestui an. În martie, o femeie care pretinde că i-a fost amantă, a organizat o conferință de presă în care a povestit cum a fost violată cu bestialitate de actor, vreme de 4 ore.

Pe 24 aprilie 2017, Armie Hammer m-a violat violent patru ore în Los Angeles, timp în care el mi-a izbit capul de perete, făcându-mi vînătăi pe față. De asemenea, el a comis și alte acte de violență împotriva mea, pentru care nu mi-am dat acordul”, a spus aceasta.

Anterior, femeia a lansat acuzații pe contul de Instagram anonim House of Effie, în luna ianuarie. Aici a postat capturi de ecran ale presupuselor conversații dintre Armie Hammer și alte femei, înfățișând mesaje tulburătoare, de la fetișuri sexuale de canibalism la fantezii de viol.

Reprezentanții legali ai actorului au negat cu vehemență acuzațiile, precizând că toate „interacțiunile” avute cu partenerele sale de sex au fost consensuale „prin faptul că au fost pe deplin discutate, convenite și reciproc participative.”

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Hai să fim super! – invitat Mihai Leu

  • Cariera lui Armie Hammer, la pământ din cauza scandalului sexual în care e implicat

related posts

Modifică setările cookies