Catherine Zeta Jones, emoționată până la lacrimi după ce fiica ei a luat Bacul cu brio


Catherine Zeta Jones și Michael Douglas au o fiică de nota 10, iar dovadă stă rezultatul ei de la Bac. Carys Zeta a promovat examenul maturității cu brio, făcându-și părinții mândri.


Carys Zeta Douglas a promovat Bacaluareatul Internațional și are drum liber spre orice universitate din lume. Fiica actorilor Catherine Zeta Jones și Michael Douglas a absolvit liceul, la doar o lună după ce a împlinit vârsta de 18 ani. 

Părinții ei celebri s-au grăbit să dea sfară-n țară după reușita fetei.

Carys!!! Ce zi mândră, în care fiica noastă Carys a absolvit cu onoruri Bacalaureatul Internațional. Ești grozavă și te iubim”, a transmis mama ei pe Instagram.

 

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Felicitări pentru Carys și întregii clase 2021! Mama ta și cu mine suntem atât de mândri de tine. Te iubim atât de mult și suntem încântați de viitorul tău, când tot ce e mai bun abia acum vine. Tata”, a scris Michael Douglas.

Cât privește viitorul fiicei ei, Catherine Zeta Jones a dezvăluit că tânăra este tentată să urmeze o carieră în actorie. La fel și fiul ei, Dylan.

Michael și cu mine am fi primii care le-ar spune: Poate ar trebui să vă gândiți la altă carieră. Dar am văzut cât de pasionați sunt ei de această meserie. Știu ce este celebritatea. Ei cunosc și bunele și relele și toate astea”, a spus Zeta Jones pentru today.com.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Catherine Zeta Jones, emoționată până la lacrimi după ce fiica ei a luat Bacul cu brio

related posts

Modifică setările cookies