Colaborarea verii vine de la J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny și Tainy. Piesa se numește "Un Dia (One Day)" și te cucerește instant


J Balvin și-a unit forțele cu Duă Lipa, Bad Bunny și Tainy pentru track-ul "Un Dia (One Day)", care vine însoțit de un videoclip în care o putem vedea pe celebra actrița din Casă Del Papel - Ursula Corbero. 


Videoclipul piesei "Un Dia (One Day)" o aduce pe frumoasă Ursula în ipostaze emoționante, în postura unei femei care suferă și își exteriorizează stările în cele mai puternice feluri, totul presărat de o nostalgie apăsătoare. 

Nostalgia se regăsește și în unul dintre versurile interpretate de Bad Bunny, "Sol, Playa y Arena, piesă lui Jadiel din 2007, oferind astfel un touch de reggaeton old-school. 

Cu versuri atât în limba spaniolă, cât și în limba engleză, piesă, care reunește și în titlu cele două limbi, a fost produsă de către Tainy și produsă executiv de către NEON16. 

Videoclipul este regizat de către columbianul Stillz, iar imaginile alb-negru o ilustrează doar pe Ursula Corbero, fără apariții ale celor patru artiști. 

Dacă Balvin a mai colaborat cu Bad Bunny și Tainy până în prezent, "Un Dia (One Day)" este prima colaborare dintre artistul columbian și Duă Lipa.

  • Colaborarea verii vine de la J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny și Tainy. Piesa se numește Un Dia (One Day) și te cucerește instant

related posts

Modifică setările cookies