Cursuri gratuite pentru femeile care vor o carieră în IT, ca programator. Cum te poți înscrie


Femeile care au cel puțin 18 ani și diplomă de Bacalaureat pot aplica pentru o bursă de studiu în domeniul IT. O școală de programare din România oferă cursuri gratuite pentru formarea ca programator.


Programatorii IT sunt extrem de căutați pe piața muncii, dar de ce ar fi ei doar bărbați? O școală din România le oferă femeilor posibilitatea de a se forma în acest domeniu, gratuit.

Codecool a demarat programul de burse CoderGirl, prin care își propune să formeze profesional tinerele din România pasionate de IT și programare.

Cum te înscrii în programul de burse CoderGirl

Dacă ai cel puțin 18 ani și diplomă de Bacalaureat, poți aplica pentru o bursă în valoare de 8.240 de lei. Nu ai nevoie de studii superioare.

Cunoștințele de Limba română și de Limba engleză (nivel mediu) sunt necesare pentru a putea aplica la acest curs. Data limită este 27 august 2021.

Cursul, care durează 20 de săptămâni, se ține online cu asistență din partea mentorilor. Fiecare modul are o durată de 4+1 săptămâni (40h) de studiu, la care se adaugă o săptămână de studiu individual. Orele se desfășoară online, seara (4h/săptămână) și în weekend (6h/săptămână). Detalii AICI.

Procesul de selecție include un interviu online în care evaluăm motivația și abilitățile de engleză”, spun reprezentanții Codecool.

Citește și: Cine sunt femeile geniale din România care au fost recompensate pentru munca lor de cercetare

10% din candidatele care sunt selectate vor fi angajate

Școala de programare garantează că 10% dintre femeile ce aplică și trec cu succes de procesul de selecție vor primi burse, cu o valoare 8.240 lei fiecare.

Garantăm job în domeniul IT pentru studentele admise la bursă care promovează examenul final. Garanția job-ului face parte din strategia școlii noastre, astfel ne asumăm calitatea educației pe care o oferim. Avem peste 200 de companii partenere cu care colaborăm pentru a identifica oportunități de angajare pentru absolvenții Codecool”, mai spun reprezentanții școlii.  

Fotografii: Shutterstock

Vezi și VIDEO:

  • Cursuri gratuite pentru femeile care vor o carieră în IT, ca programator. Cum te poți înscrie

related posts

Modifică setările cookies