David e „nemuritor” în LA! Vis împlinit în familia Beckham


Finalul săptămânii trecute a fost unul de neuitat pentru David Beckham, dar şi pentru întreaga sa familie. 


În vârstă de 43 de ani, britanicul a trăit clipe speciale la Los Angeles, la sediul clubului LA Galaxy fiind organizată o ceremonie pentru dezvelirea unei statui dedicate fostului fotbalist.

În perioada 2007-2012, Beckham a evoluat timp de şase sezoane pentru echipa americană, pe care a ajutat-o să câştige două campionate în MLS (Major League Soccer), însă aportul său la dezvoltarea fotbalului de peste Ocean a fost incomensurabil din punct de vedere al imaginii.

Fără îndoială, liga noastră n-ar fi fost la fel astăzi dacă David n-ar fi luat decizia de a juca aici”, a spus comisionarul Don Garber (omul numărul 1 din conducerea MLS) cu ocazia evenimentului de la Los Angeles.

La rândul său, David Beckham a fost extrem de emoţionat, aceasta fiind unica statuie care îi imortalizează cariera de fotbalist, cel puţin deocamdată. „Dacă cineva îmi spunea acest lucru în prima zi când am ajuns la Galaxy, aş fi râs. E o zi specială, sunt onorat şi le sunt recunoscător celor care s-au gândit să facă statuia”, a declarat Beckham.

„Când am ajuns în Los Angeles, oamenii mi-au spus: «LA e un oraş în care visele devin realitate». Ei bine, azi mi-am îndeplinit un vis. Ştiu cât de important e să faci o statuie cuiva. Mă bucur că am aşa ceva, într-un loc în care mă simt ca acasă”, a completat David Beckham

Statuia îl reprezintă pe fostul mijlocaş consacrat în tricoul echipelor Manchester United şi Real Madrid executând o lovitură liberă cu piciorul drept, o marcă înregistrată pentru fotbalistul David Beckham. „Sincer să fiu, mi-aş fi dorit să am şi în realitate dimensiunea piciorului din statuie, poate aveam mai mulltă forţă”, a glumit Beckham.

În timpul ceremoniei desfăşurate înainte de primul meci al celor de la LA Galaxy în noul sezon al MLS (2-1 cu Chicago Fire), Beckham a fost felicitat de foşti coechipieri şi antrenori, dar amintirile cele mai preţioase au venit din partea familiei.

Însoţit la faţa locului de părinţi şi de soţia Victoria, David n-a fost uitat de cei patru copii pe care îi are cu celebra „Posh Spice”. „Când ei au apărut pe ecran, am fost foarte încântat, e o zi plină de emoţii. Din păcate, copiii mei n-au venit pentru că şcoala e mai importantă, dar la un moment dat vor ajunge aici şi vor fi mândri de ceea ce vor vedea”, a precizat Beckham. Pe tot parcursul evenimenului, David şi Victoria au fost întruchiparea fericirii, afişând zâmbete largi şi îmbrăţişându-se în mai multe rânduri.

Probabil că cel mai adorabil mesaj adresat lui David Beckham i-a aparţinut mezinei familiei, Harper, fetiţa de şapte ani a cuplului. „Bună tati, felicitări pentru statuie”, au fost cuvintele lui Harper pe care Victoria le-a înregistrat şi le-a postat pe Instagram. Fraţii mai mari Cruz şi Romeo au fost şi ei în ton cu atmosfera, felicitându-şi tatăl cu un simplu „Love you”.

related posts

Modifică setările cookies