De la ducesă, la femeie de afaceri. Meghan Markle și-a investit banii într-un business cu cafea antistres


A întors spetele Casei Regale Britanice pentru a fi independentă din punct de vedere financiar, iar acum Meghan Markle profită din plin de această libertate. Ducesa a intrat în afaceri cu cafea.


Meghan Markle a intrat în afaceri și toată lumea a început să vorbească despre asta. Ducesa de Sussex a făcut primele sale investiții după ce a părăsit Familia Regală Britanică, iar Oprah Winfrey a devenit deja client fidel.

Meghan Markle și-a plasat banii într-o companie numită Clevr Blends, care comercializează cafea cu tot soiul de „plante magice pentru controlul stresului”, scrie revista People.

Ducesa a făcut prima sa investiție privată. Este unul dintre investitorii companiei”, a anunțat un purtător de cuvânt al lui Meghan Markle.

Ducesa a confirmat intrarea în acest business, dezvăluind și rațiunile care au stat la baza acestei decizii.

Această investiție vine în sprijinul unei femei antreprenor pasionate care și-a făcut o prioritate din a construi o comunitate odată cu afacerea ei”, a dezvăluit Meghan Markle.

Compania este condusă de Hannah Mendoza, o femeie de afaceri care donează un procent din încasările ei lunare organizațiilor neguvernamentale din SUA care luptă pentru extinderea accesului la hrană sănătoasă în comunitățile sărace.

Sunt mândră să investesc în angajamentul lui Hannah de a se aproviziona cu ingrediente etice și de a crea un produs pe care eu îl iubesc, pentru că are o abordare holistică a bunăstării. Cred în ea și în compania ei”, a mai spus Meghan Markle.

La scurt timp după ce a anunțat investiția, Meghan i-a trimis lui Oprah Winfrey un coș cadou cu produsele pe care le promovează. Vedeta de teelviziune s-a declarat deja un client fidel, într-o postare pe care a făcut-o pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Se putea reclamă mai bună? 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”

  • De la ducesă, la femeie de afaceri. Meghan Markle și-a investit banii într-un business cu cafea antistres

related posts

Modifică setările cookies