Diana Belbiță, învinsă de Karolina Kowalkiewicz în gala UFC din Las Vegas. Primele declarații ale Prințesei Războinice


Diana Belbiță a ratat șansa de a înregistra a doua victorie consecutivă în circuitul UFC, după ce a fost învinsă de poloneza Karolina Kowalkiewicz în gala UFC Fight Night: Dawson vs Green din Las Vegas. Prințesa Războinică a reacționat pe rețelele sociale după ce a fost învinețită de luptătoarea pe care a numit-o „modelul meu”.


Diana Belbiță a pășit încrezătoare în ringul din Las Vegas, având-o în față pe sportiva pe care a numit-o „modelul meu”. Înainte de gală, Prințesa Războinică declara că e foarte fericită că urmează să lupte împotriva Karolinei Kowalkiewicz.

Întotdeauna am încurajat-o, am susținut-o și, cumva, a fost modelul meu pentru multă vreme”, a dezvăluit Diana într-un interviu pentru UFC. Fostă pretendentă la tilul mondial la categoria pană, Karolina Kowalkiewicz a fost cea care a vrut să lupte cu Diana Belbiță. Gestul polonezei a impresionat-o pe româncă și i-a dat de înțeles că partida împotriva ei poate fi un pas înainte în careieră. Vezi VIDEO mai jos!

La mai bine de 24 de ore după meciul din ring, Diana Belbiță (27 de ani) a avut prima reacție pe rețelele sociale. Plină de vânătăi și cu fața tumefiată, Prințesa Războinică a mulțumit echipei pentru sprijinul acordat în ring.

Zile proaste și... în fine. Mulțumesc echipei mele și oamenilor mei pentru dragostea necondiționată și nemărginită”, a scris luptătoarea pe Instagram. Adversara ei, care a avut doar cuvinte de laudă, i-a răspuns cu aceeași căldură: „Ești cea mai bună, Diana”.

 

Diana Belbiță: „Dacă îmi place să îmi iau pumni în gură, care e problema?

Luptătoarea din România stabilită în Canada a mărturisit, în 2020, că nu are nimic împotriva loviturilor primite în față. Ea i-a răspuns răspicat unui admirator care se declara siderat de sportul violent în care a ales să facă o carieră.

Dacă îmi place să îmi iau pumni în gură, care e problema?, a fost răspunsul luptătoarei. 

Prințesa Războinică declara într-un interviu acordat Perfecte.ro că este adepta machiajului natural. Diana Belbiță a recunoscut că se machiază de trei ori pe an, acesta fiind unul dintre secretele ei de frumusețe.

Oricum, eu nu mă gândesc prea mult dacă sunt frumosă sau nu. Cred că aș deveni depresivă să fac asta, având în vedere cât de des am fața tumefiată sau ochii umflați. Eu mă plac pur și simplu și cred că și dacă aș fi băiat, mi-ar plăcea o fată ca mine (râde). Da, știu că sună a narcisism, dar sunt sinceră...”, spunea atunci Diana Belbiță.

Diana Belbiţă - "I'm super, super happy to fight Karolina [Kowalkiewicz] because I was always supporting her, always cheering for her... Now I have to face my role model" | UFC Vegas 80
byu/ReactQ inWMMA

Fotografii: Diana Belbiță Instagram/Getty Images

  • Diana Belbiță, învinsă de Karolina Kowalkiewicz în gala UFC din Las Vegas. Primele declarații ale Prințesei Războinice

related posts

Modifică setările cookies