Malia Obama, fiica cea mare a lui Barack Obama, lucrează în televiziune. Ce job a primit


Malia Obama are 22 de ani și este în anul IV la Universitatea Harvard. Fiica cea mare a lui Barack Obama a cochetat mereu cu televiziunea și cinematografia, așa că primul ei job serios e în lumea filmului.


Malia Obama a primit invitația de a face parte din staff-ul de scriitori și scenariști ai seriei Hive, produsă de Donald Glover pentru Amazon Video. Contractul nu este o premieră pentru fiica cea mare a cuplului prezidențial Barack și Michelle Obama, însă e cel mai consistent de până acum.

Malia Obama este încă studentă la Harvard, însă are ceva experiență în lumea filmului și în producția de televiziune. În 2016, și-a amânat începerea facultății pentru a lucra ca asistent de producție pe platourile de filmare ale serialului Girls, difuzat de HBO. Un an mai târziu, Malia a făcut un stagiu de practică în cadrul companiei de producție cinematografică a lui Harvey Weinstein, care a ajutat-o să înțeleagă cum se fac filmele de cinema.

Și părinții ei sunt obișnuiți cu munca în televiziune. În 2018, cei doi au semnat un contract cu Netflix pentru producerea de programe tv, documentare și filme menite nu doar „să distreze, dar să ne și educe, conecteze și să ne inspire pe toți”, spunea Obama pentru Hollywood Reporter

De atunci, fostul cuplu prezidențial a produs documentarul laureat cu Oscar American Factory și un film despre turneul de promovare a cărții lui Michelle Obama.

Michelle și Barack Obama mai au o fiică, Sasha (19 ani), care este studentă la Universitatea din Michigan.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Adevărul despre sărutul Cristinei Ich cu Alina Ceușan! - Trending Review cu Daragiu - episodul 55

  • Malia Obama, fiica cea mare a lui Barack Obama, lucrează în televiziune. Ce job a primit

related posts

Modifică setările cookies