Muzica trupei fenomen RBD este disponibila online


Au cucerit o lume intreaga cu piesele lor, au sustinut mii de concerte, au facut inimi sa bata la unison si voci sa cante in acelasi ritm si cu aceeasi emotie, iar acum muzica trupei RBD este disponibila pe toate platformele digitale. 

Tag-uri:

Un moment mult așteptat de către fanii trupei RBD, toate melodiile lansate de-a lungul timpului pot fi ascultate pe platformele de streaming, după opt ani de absența. 

Anahi, Christian Chavez, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher von Uckermann și Alfonso Herrera au făcut parte mulți ani la rând din trupa-fenomen RBD, care a susținut un concert magnific și în România, în 2008, tot în țară noastră filmând și videoclipul piesei "Besame Sin Miedo". 

RBD a lansat în cinci ani de existența nouă albume: "Rebelde", "Celestial", "Nuestro Amor", "Empezar Desde Cero" și "Pară Olvidarte De Mi", versiunea în limba engleză a albumului "Rebelde" (Rebels) și versiunile în limba portugheză "Celestial Versao Portugues", "Nosso Amor Rebelde" și "Rebelde Edição Portugues". 

Canalul oficial de YouTube, RBD Oficial, care a primit deja premiul YouTube Silver Creator Award pentru 100.000 de abonați, înainte de a fi lansat, are urcate deja toate videoclipurile oficiale ale trupei, precum "Rebelde", "Ser o Parecer", "Nuestro Amor" sau "Salvame". 

Trupa RBD a fost formată în 2004, odată cu apariția serialului „Rebelde”, și i-a avut în componentă de la început pe cei șase artiști, Anahi, Alfonso Herrera, Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher von Uckerman. Formația s-a despărțit în 2009, după ce a scris una dintre paginile istoriei muzicale la nivel internațional, lăsând moștenire sute de piese și mii de concerte. 

Ascultă aici toată discografia: https://Digster.lnk.to/ThisIsRBD

Sursă foto: Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies