Nu e glumă! Ibrahimovic chiar vrea să fie noul James Bond


Cunoscutul fotbalist suedez Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) își va agăța în curând ghetele în cui, astfel că își pregătește cu atenție viitoarea ocupație.


Legitimat în prezent la echipa americană Los Angeles Galaxy, „Ibra” a simțit apropierea Hollywood-ului și nu-i exclus să-l admirăm în curând într-o producție cinematografică.

Zilele trecute, pe contul său de Instagram, Ibrahimovic a postat o fotografie inedită, în care apare pe o canapea, cu un trabuc în mână și îmbrăcat ca celebrul agent 007 din seria de filme „James Bond”. În spatele său apare un alt personaj extrem de admirat, „Inspectorul Clouseau” din Pantera Roz, interpretat de un prieten al lui Zlatan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspector Clouseau @johnamatielloigen and 007

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Ceea ce pare acum o glumă nevinovată s-ar putea transforma însă pe viitor în realitate, asta pentru că nu e prima dată când Zlatan Ibrahimovic își leagă numele de actorie, în general, și de James Bond în special. Până acum, carisma indiscutabilă a fotbalistului nordic i-a adus numeroase roluri în reclame, dar „Ibra” vrea ceva mai mult. 

„În ultimii ani mi-am dat seama că mă simt din ce în ce mai bine în fața camerelor. Aș putea să fiu actor, personajul bun, personajul rău, pot să fac orice. Mă adaptez, sunt ca un cameleon. Am primit ceva oferte să joc în filme, dar aștept momentul potrivit, nu vreau să fiu în rol secundar. James Bond? De ce nu?”, a declarat Ibrahimovic la finalul anului trecut.

Discuția vine în contextul în care nu mai e mult timp până când producătorii „James Bond” vor anunța numele actorului care îl va înlocui pe britanicul Daniel Craig în rolul personajului principal. Craig va apărea la finalul lui 2019 în al 25-lea film cu James Bond, însă aceasta va fi ultima sa apariție în această onorantă postură. Pentru a fi noul agent 007, Ibrahimovic are concurență serioasă, numele vehiculate până în prezent fiind Richard Madden, Idris Elba, Tom Hardy, Henry Cavill și Tom Hiddleston. Așadar, e greu de crezut că alesul va fi un fost fotbalist, dar încercarea moarte n-are.

related posts

Modifică setările cookies