O nouă provocare pentru firme și start-up-uri. 4 premii a câte 250.000 de dolari


Institutul american de tehnologie din Massachusetts (MIT), în colaborare cu Inclusive Innovation Challenge (IIC) au lansat o competiție internațională pentru antreprenori, inclusiv din România, care se va finaliza cu finanțarea unor proiecte axate pe viitorul de pe piața muncii în era digitală.

Tag-uri: #premii #start up

La bătaie a fost pus un milion de dolari (4 premii a câte 250.000 de dolari), câștigătorii urmând să fie aleși dintre organizațiile, non-profit sau start-up-uri, care vor depune aplicațiile până la data de 9 mai 2019, pe site-ul mitinclusiveinnovation.com.

Citește și: Vrei să moară și capra vecinului? Tratamentul invidiei la locul de muncă

Fiecare premiu de 250.000 de dolari va fi acordat pe domenii distincte, specificate de organizatorii concursului. Acestea sunt:

1. Dezvoltarea aptitudinilor și potrivirea oportunităților

2. Creșterea veniturilor și crearea de locuri de muncă

3. Accesul la tehnologie

4. Incluziunea financiară

După data limită pentru depunerea aplicațiilor, vor fi selectate cele mai bune idei din întreaga lume, în faza următoare urmând să intre 60 de organizații din 5 regiuni geografice. La nivel regional, acestea vor avea șansa unor prezentări în sesiuni de pitching.

Juriul va desemna apoi 20 de câștigători regionali, câte 4 din fiecare regiune, care se vor duela pentru marile premii de 250.000 de dolari în noiembrie 2019, la Gala Global Grand Prize din orașul american Cambridge.

 

Vezi și: Despre cariera Manuelei Hărăbor

related posts

Modifică setările cookies