(P) Dizolvare lichidare societate este singura soluție viabilă cand activitatea firmei nu mai este rentabilă!


Mediul de afaceri este din ce în ce mai atractiv pentru persoanele care doresc să se realizeze din punct de vedere financiar. 

Tag-uri:

Vremurile s-au schimbat, la fel și mentalitățile motiv pentru care lumea nu mai vrea sa lucreze ca și angajați ci își doresc să aibă propriile afaceri.

Așa se face că în ultimii ani de zile a crescut foarte mult numărul firmelor nou înfințate. Nu toate acestea au reușit să se dezvolte și să devină profitabile din punct de vedere financiar motiv pentru care o parte dintre acestea au fost nevoite să apeleze la serviciul de dizolvare lichidare societate.

Prin intermediul acestui serviciu activitatea unei firme care nu mai este rentabilă sau care nu mai are domeniu de activitate este închisă pentru a nu intra sub incidența legislației aflate în acest moment în vigoare.

Când este oportună apelarea la serviciul de dizolvare lichidare societate și care sunt pașii care trebuie parcuși într-o astfel de situație

La fel ca serviciul de înfințare firmă, și serviciul de dizolvare lichidare societate este un serviciu foarte important pentru antreprenori. Acest serviciu le permite antreprenorilor să închidă activitatea firmei în cazul în care aceasta nu mai este rentabilă din punct de vedere economic sau nu mai are domeniu de activitate.

Procedura care trebuie parcursă pentru dizolvarea sau lichidarea firmei este o procedură destul de greoaie, care necesită mult timp și foarte multă birocrație.

Pentru a nu mai pierde timp și pentru a scăpa de stresul și drumurile care trebuie parcurse pentru a dizolva sau lichida firma este recomandată apelarea la serviciul de lichidare sau dizolvare firmă oferit de către o firmă specializată, așa cum este Adisaf Consulting Management.

Personalul specializat care lucrează în cadrul acestei firme se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru ca firma care nu mai este renatbilă din punct de vedere financiar să îți încheie activitatea. Pentru ca acest demers să poată fi inițiat sunt necesare următoarele documente:

- Copie act constitutiv.

- Copie după cartea de identitate a asociatului unic sau a asociaților.

- Certificat fiscal de la Administrația Financiară din care să rezulte faptul că firma nu are datorii către statul român. În cazul în care există datorii acestea trebuie să fie achitate pentru a putea demara procesul de dizolvare lichidare firmă.

- Bilanț de lichidare realizat de către un expert contabil.

Aceste documente sunt utilizate în procesul de dizolvare lichidare societate, demers de care se va ocupa personalul care lucrează în cadrul Adisaf. Asta în cazul în care se apelează la această firmă. Pentru ca demersul să poata avea loc este necesar ca firma care solicită acest demers să nu mai aibă active, să nu aibă datorii la furnizori sau către statul român.

Scapă de birocrație apelând la Adisaf!

Pentru nici o persoană nu mai este o noutate faptul că în țara noastră există foarte multă birocrație indiferent despre ce domeniu de activitate este vorba.

Nivelul ridicat de birocrație se observă cel mai bine în momentul în care este necesară intrarea în contact cu instituțiile statului român.

Acestea ne fac să pierdem foarte mult timp și să parcurgem drumuri inutile. Pentru a scăpa de stresul cauzat de sistemul birocratic din țara noastră este recomandată apelarea la serviciile oferite de către firmele de consultanță, Adisaf, fiind în momentul de față cea mai profesionistă firmă care oferă servicii de consultanță în domeniul afacerilor.

Printre serviciile oferite de către această societate se află și serviciul de dizolvare lichidare societate. Apelând la acest serviciu, vei beneficia de următoarele avantaje:

Personalul care lucrează în cadrul acestei firme este competent motiv pentru care demersul solicitat se va desfășura mult mai repede. Cunoscând legislația aflată în acest moment în vigoare, specialiștii din cadrul acestei firme nu vor mai pierde timp interesându-se cu privire la documentele sau pașii care trebuie parcurși pentru a soluționa un astfel de demers.

Nu vei mai pierde timp și nu te vei mai stresa cu toată birocrația care trebuie parcursă pentru a soluționa problema. Tot ceea ce trebuie să faci este să contactezi reprezentanții firmei Adisaf și să le spui care este serviciul de care ai nevoie. Aceștia vor face tot ceea ce este necesar pentru a primi în cel mai scurt timp posibil serviciul solicitat. Simplu, rapid și fără nervi.

Costurile care trebuie plătite sunt cele mai mici prețuri de pe piață, oferind un raport preț - calitate care nu mai este oferit de către nici o altă firmă de specialitate.

Oferă un nivel ridicat de confidențialitate. Personalul care lucrează în cadrul acestei societăți respectă cu strictețe normale cu privire la confidențialitatea datelor cu caracter personal.

Concluzii 

Lichidarea sau dizolvarea societatii este soluția care trebuie implementată în momentul în care activitatea unei firme nu mai este rentabilă din punct de vedere economic sau a dispărut domeniul de activitate al firmei.

Pentru ca aceasta să inre sub incidența legislației aflate în acest moment în vigoare este necesară demarea procedurii de dizolvare sau lichidare atunci când aceasta nu își mai poate desfășura activitatea sau atunci când funcționează în pierdere.

Având în vedere că această procedură este foarte greoaie, ca mai toate procedurile din țara noastră, este necesar ca de implementarea acestei proceduri să se ocupe o firmă specializată.

Având o experiență de 25 ani de ani, dar și un personal calificat, Adisaf este firma care se ocupă în cel mai profesionist mod cu putință de procedura de dizolvare sau lichidare societate.

De asemenea, această firmă oferă și alte tipuri de servicii destinate mediului de afaceri motiv pentru care aceasta trebuie să fie partenerul de încredere al oricărui om de afaceri.

related posts

Modifică setările cookies