Sarah Silverman, actrița care a fost concediată din serial fiindcă nu știa să sărute. „Nu știam mai bine”


Simțul umorului nu-ți ajunge ca să joci în filme de comedie, trebuie să știi și să săruți bine. Cel puțin așa susține actrița Sarah Silverman, care și-a amintit cum a fost pusă pe liber de realizatorii unui serial TV din cauză că stătea rău la acest capitol.


Sarah Silverman (50 de ani) și-a început cariera de comediant scriind texte pentru emisiunea Saturday Night Live, în 1993. A rezistat fix 18 săptămâni în acest rol, fiind concediată la finalul sezonului. Ghinion. La vremea respectivă spunea că nu a fost pregătită pentru job și a suferit un an după această experiență.

Însă, un an mai târziu s-a mutat în Los Angeles, unde a primit rapid un rol în serialul de televiziune Pride&Joy. Timpul petrecut aici a fost și mai scurt decât perioada în care a muncit pentru emisiunea din New York. Actrița a fost pusă pe liber pentru că săruta jalnic. (vezi galeria foto)

Arătam de 15 ani și fusesem angajată să joc rolul unei soții, unei mame, architect din New York. Sărutam doar cu limba și cu gura deschisă. Nu știam mai bine, dar nimeni nu mi-a zis nimic”, a dezvăluit actrița în timpul unei sesiuni de Întrebări și răspunsuri organizate de revista The Hollywood Reporter.

În loc să o corecteze, producătorii au decis că e mai simplu să renunțe la ea. Actrița a fost înlocuită cu Julie Warner, însă serialul s-a oprit după șase episoade.

Sarah Silverman, care a avut două relații serioase cu Jimmy Kimmel (2002 - 2009) și Michael Sheen (2014 - 2018), nu este căsătorită.

În 2010, când a scos o carte autobiografică, ea a dezvăluit că nu vrea să se căsătorească decât atunci când li se va permite acest lucru și cuplurilor de același sex. Mai mult, și-a exprimat convingerea că nu va face niciodată copii, de vreme ce în lume sunt „milioane de copii care nu au părinți”.

Cu toate acestea, actrița nu a adoptat încă niciun copil. Sarah Silverman mai are două surori. Laura Silverman (54 de ani) este partenera de viață a producătorului de televiziune Simon Cowell. Sussan Silverman (47 de ani) este rabin reformat.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se mărita Lidia Buble, anul acesta!?

  • Sarah Silverman, actrița care a fost concediată din serial fiindcă nu știa să sărute. „Nu știam mai bine”

related posts

Modifică setările cookies