Tester de jucării pentru adulți, noua meserie în vogă în 2023. Câți bani câștigă o femeie din această activitate


Piața muncii evoluează constant, iar pentru o mamă cu doi copii ca Trisha Schwarz adaptarea este crucială. Femeia de 35 de ani câștigă un salariu mai mult decât decent din testarea jucăriilor pentru adulți, o meserie la mare căutare.


Trisha Schwarz este originară din Germania, dar s-a stabilit în Australia în 2009. O vreme a lucrat ca asistentă medicală. Când primul ei copil a venit pe lume, a fost nevoită să-și schimbe jobul și prioritățile. Avea nevoie să poată lucra de acasă, așa că a obținut certificări de antrenor personal de fitness online.

În 2022 a intrat în comunitatea creatorilor de conținut online pe platforma OnlyFans, unde a început să evalueze diverse jucării sexuale. Comentariile ai au atras atenția companiilor producătoare, care au fost interesate de opinia ei despre fiecare produs.

Am atras o mulțime de companii care mi-au trimis jucării gratuite în schimbul recenziilor. Mi-a plăcut foarte mult, iar publicul meu m-a iubit pentru că am făcut videoclipuri, nu doar postări pe blog”, spune Trisha Schwarz într-un interviu acordat ziarului Daily Mail.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Tester de jucării intime: câți bani poți câștiga

În scurt timp, Trisha și-a dat seama că nu mai poate face asta pe gratis, așa că a început să ceară bani în schimbul testelor. 

Am început să le cer bani, iar acum fac doar recenzii plătite. Percep 220 de dolari pe fiecare jucărie; am primit peste o sută de produse de revizuit în ultimele 18 luni”, a mărturisit femeia, mulțumită de jobul care îi pune pâine pe masă.

Are doi copii pe care îi crește singură, așa că nu-și pune prea multe probleme de moralitate.

Îmi place meseria și îmi place că pot împărtăși opinii deschise și sincere”, a adăugat Trisha.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, femeia le-a spus urmăritorilor ei importanța jucăriilor pentru adulți și de ce nu trebuie să se simtă în competiție cu ele.

Nu trebuie să concurați cu jucăriile de plăcere. Jucăriile nu înlocuiesc o ființă umană sau o conexiune umană. Ele nu sunt dușmanul tău, sunt prietenul tău, coleg de muncă - un membru al echipei.

Ele vă pot ajuta să creșteți plăcerile și distracția. Și de ce nu ai vrea asta? În calitate de antrenor pentru dragostea, recenzor de jucării de plăcere și creator de conținut, misiunea mea este să ajut la normalizarea plăcerii de sine și a utilizării jucăriilor sigure pentru corp”, a scris Trisha.

Fotografii: @_trishaslife

Vezi și VIDEO:

  • Tester de jucării pentru adulți, noua meserie în vogă în 2023. Câți bani câștigă o femeie din această activitate

related posts

Modifică setările cookies