Venus și Serena Williams au pozat în costume de baie pentru Harper's Bazaar: „Nu am fost niciodată libere”


Surorile Williams figurează pe coperta ediției din martie a celebrei reviste Harper's Bazaar. Venus și Serena au vorbit pe larg despre cariera lor începută în anii ’90, dar și despre planurile de retragere din tenis.


Venus Williams (41 de ani) și Serena Williams (40 de ani) au ajuns cele mai bune jucătoare de tenis din lume după ce au urmat un plan bine pus la punct de tatăl lor, Richard Williams. Povestea lor de viață a fost subiect de film – King Richard, peliculă nominalizată la cinci categorii ale Premiilor Oscar 2022, inclusiv pentru cel mai bun actor în rol principal (Will Smith).

Surorile Williams au pozat în costume de baie și au vorbit despre eforturile depuse pentru a ajunge în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume. 

Venus Williams, care a debutat la senioare la vârsta de 14 ani, fiind considerată o mare speranță a tenisului, a dezvăluit care a fost cea mai mare privațiune care vine la pachet cu statutul de mare campion.

De la o vârstă atât de fragedă, tot ce am făcut a fost să muncim. Astfel, cred că pentru Serena și pentru mine să explorăm libertatea este ceva suprarealist. Nu am fost niciodată libere”, a dezvăluit Venus.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Cele două au împreună 48 de titluri de Grand Slam, incluzând 14 cucerite la dublu. Vreme de peste 20 de ani, surorile Williams au dominat tenisul mondial și au reușit asta pentru că nu au păcălit sportul pe care l-au transformat în religie.

Acum, cele două vorbesc cu ușurință despre retragere, fiindcă și-au atins obiectivele trasate încă din copilărie de tatăl lor.

Eu și Serena spunem că vom deveni culturiste după ce vom renunța la tenis. Ar putea fi extrem. S-ar putea să nu se întâmple exact așa, dar nu se știe niciodată”, a mai spus Venus Williams.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Venus și Serena Williams au pozat în costume de baie pentru Harper s Bazaar: „Nu am fost niciodată libere”

related posts

Modifică setările cookies