VIDEO. Carmen de la Sălciua are o soră FRUMOASĂ și SEXY care îi calcă pe urme! Cele două au lansat prima lor piesă împreună


Carmen de la Sălciua este una dintre cele apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, însă pe cât de cunoscută este ea, pe atât de distanțată de lumina reflectoarelor este Daniela, sora sa, însă iată că recent a luat marea decizie de a se lansa oficial în muzică, mai ales că se va bucura de tot sprijinul surorii sale celebre! Cum sună prima lor piesă împreună!


Daniela Racolța (26 de ani), sora mai mică a cântăreței Carmen de la Sălciua, s-a lansat oficial în muzică alături de celebra ei soră, iar pe lângă voce se poate lăuda și cu o frumusețe specifică familiei. Prima lor piesa împreună se numește "Pentru noi, femeile" și deja, se bucură de mare succes la public! În doar 20 de ore de la lansare, piesa a acumulat jumătate de milion de vizualizări și se află pe locul 10 în Trending pe Youtube România.

"Colaborarea cu sora mea m-a trimis oarecum cu ani în urmă, când eram eu la începuturi! Am retrăit fiecare emoție pe care ea a simțit-o când s-a aflat pentru prima dată în fața camerelor de filmat! Știu cât de mult și-a dorit dar știu și cât de mult a ezitat până să lansăm melodia asta! Le mulțumesc celor care au primit atât de bine colaborarea noastră! În calitate de soră mai mare am datoria și plăcerea să fiu un sprijin pentru ea și fiecare treaptă pe care o va urca, voi sta mereu în spatele ei! Pe mine m-a ajutat Dumnezeu și m-a făcut un om iubit de atâta lume și asta nu e puțin lucru! Dacă nu aș fi crezut în potențialul ei niciodată nu aș fi sfătuit-o să înceapă acest drum! Pentru că e frumos... dar e și greu!", ne-a declarat Carmen de la Sălciua despre colaborarea cu sora ei, Daniela Racolța.

Daniela: "Carmen a fost alături de mine în orice situație"

La fel ca și sora ei celebra, Daniela a terminat liceul de muzică din Alba Iulia, iar acum își dorește să-și îndeplinească visul din copilărie, acela de a deveni o cântăreață de succes.

"Dragii mei, pentru voi prima mea melodie, primul meu videoclip, la care am avut foarte mari emoții, această melodie fiind una specială datorită faptului că am realizat-o alături de persoana care mi-a dat cel mai mult curaj să fac asta, care a fost alături de mine în orice situație și care m-a ajutat în realizarea acestei idei de a începe să cânt, eu nu pot decât să ii mulțumesc din suflet atât ei cât și celor care au ajutat la realizarea acestui videoclip. Tot ce pot sa sper este ca această melodie să ajungă la voi și colaborarea dintre noi să fie una reușită! Vă mulțumim ????", ne-a declarat Daniela.

Daniela, despre relația cu Carmen de la Sălciua: „Încă de când eram mici am fost foarte unite”

Daniela Racolța ne-a dezvăluit faptul că erau unite încă din copilărie. Carmen avea grijă de ea, căci era sora mai mare. De asemenea, mărturisește ca au trecut și prin momente mai puțin plăcute, dar și unele extreme de hazlii. Ei bine, toate aceste întâmplări, au contribuit benefic la relația dintre Carmen și Daniela, sporind astfel iubirea dintre ele. „Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpu grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama ma lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece și multe alte întâmplări hazlii dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult, acum că am crescut suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!”, ne-a povestit Daniela.

Daniela este mereu alături de cântăreaţă şi o susţine în cele mai complicate momente. Mai mult, se bucura enorm pentru succesul si evoluția ei. „Cât despre cariera ei muzicală eu și familia noastră cred ca ii știm cel mai bine începuturile ei și munca din spatele succesului ei de acum, pentru ca da a fost multă munca, dar când faci totul cu plăcere toate vin de la sine ceea ce sa intamplat și in cazul ei! Dumnezeu ia ajutat foarte mult … și doar Dumnezeu!!! Eu am susținut-o întodeauna in toate situațiile, si dacă a avut o problema de orice fel am sfătuit-o cum am știut eu mai bine și cred ca de multe ori mi-a ascultat sfaturile și a procedat foarte bine, pentru ca in viața cele mai sincere sfaturi le poți primii doar de la familie! Niciodată familia nu îți vrea răul! Ma bucur enorm pentru succesul si evoluția ei și toate întâmplările bune sau mai puțin bune din viața ei o sa ii ajute in viată si in evoluția ei ca om și ca artist de ce nu?! Când tu ești cu Dumnezeu și El este cu tine! Noi ne susținem una pe cealaltă in orice situație și vorbim destul de des, poate trece o zi și nu vorbim asta din cauza programului ei încărcat sau al meu, dar cu siguranța ne revansam după cu o conversație de ore întregi, dar cred ca nu orele vorbite non-stop la telefon contează cu adevărat ci faptul sa știi ca in lumea asta ai o sora pe care te poți baza indiferent de ora la care suni și situațiile in care te aflii!”, ne-a declarat Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua.

related posts

Modifică setările cookies