VIDEO Dan Bălan a lansat un clip filmat la Kiev înainte de război: Crazy Loop - Love Maria


Crazy Loop, alter ego-ul lui Dan Bălan, se întoarce după 16 ani. Personajul creat de artistul din Republica Moldova revine cu single-ul „Love Maria", însoțit de un videoclip regizat de Dan Bălan și filmat la Kiev înainte de război. 


Crazy Loop, introdus în peisajul muzical odată cu lansarea single-ului Mm-Ma-Ma, readuce la viață anii '80, când a cunoscut-o pe prima sa dragoste - Maria. Peste 2.500 de copii din școlile Kievului au contribuit la realizarea acestui clip. Filmările au durat nouă zile, iar post producția trei luni.

Acest videoclip a fost filmat în Kievul pașnic, înainte de război... Astăzi, când este lansat, ne rugăm pentru copiii afectați de această tragedie”, dezvăluie Dan Bălan.

Vezi clipul mai jos!

În ultimii ani, artistul era foarte activ în Ucraina prin prisma mai multor proiecte la care lucra, printre care și Vocea Ucrainei. Ideea lui Dan de a-l readuce la viață pe Crazy Loop a venit după ce platforma TikTok devenise deja populară. Atunci artistul și-a adus aminte cât de mult iubește să danseze.

În 2007, Crazy Loop a lansat piesa de succes Mm-Ma-Ma, care a devenit virală în mediul online. Zeci de mii de clipuri au aparut în toată lumea cu imitatori ce îmbrăcau elementele vestimentare caracteristice lui Crazy Loop. La începutul războiului din Ucraina, Dan Bălan a postat un mesaj de solidaritate pentru Ucraina.

Dan Bălan este fondatorul trupei O-Zone, pentru care a scris multe piese remarcabile, printre care și hitul internațional Dragostea Din Tei, care a ajuns în fruntea topurilor în 32 de țări și a vândut peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

De-a lungul timpului, artistul a avut multiple succese în calitate de autor și solist și a lansat hituri internaționale precum „Chica Bomb”, „Freedom”, „Lendo Calendo”, „Hold on Love”, „Allegro Ventigo”, „Numa numa 2”, fiind premiat de mai multe ori. Dan Bălan este unicul moldovean care a fost nominalizat la premiile Grammy.

Vezi și VIDEO: 

  • VIDEO Dan Bălan a lansat un clip filmat la Kiev înainte de război: Crazy Loop - Love Maria

related posts

Modifică setările cookies