Will Smith și Martin Lawrence, în toiul filmărilor pentru Bad Boys 4


Toată lumea credea că „Bad Boys For Life” va închide seria „Bad Boys”, însă nu e deloc așa. Will Smith și Martin Lawrence filmează de zor, în Atlanta, pentru al patrulea film din seria de succes care le-a adus venituri colosale „băieților răi”.


Will Smith (54 de ani) și Martin Lawrence (58 de ani) n-au nici gând de pensionare, nici intenția să îngroape seria de filme Bad Boys. Cei doi actori filmează la partea a patra a francizei de succes, care a generat încasări totale de peste 838 de milioane de dolari.

Cele două staruri au fost surprinse zilele trecute pe străzile din Atlanta filmând scene de acțiune. Fanii anticipează că Bad Boys 4 va fi cel puțin la fel de bun ca partea a III-a – Bad Boys For Life.

Conform Daily Mail, Will Smith și Martin Lawrence erau pe punctul de a fi loviți de o rachetă scăpată sub control pe platoul de filmare.

Într-una dintre scenele surprinse de paparazzi, o parte din parcul de distracții Gatorland este transformată în ruine. Sursa foto: Profimediaimages.ro

Smith și Lawrence, care sunt prieteni și în viața de zi cu zi, au început aventura Bad Boys în 1995, când a fost lansat primul film din serie. Producția a avut încasări de peste 141 de milioane de dolari.

Cei doi sau reunit pentru Bad Boys 2, lansat în 2003, film care a obținut peste 273 de milioane de dolari din cinema.

În 2020 a fost lansată partea a treia din serie – Bad Boys For Life – despre care se credea că va fi ultima. Încasările de peste 424 de milioane de dolari i-au convins pe cei doi să continue povestea.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Will Smith și Martin Lawrence, în toiul filmărilor pentru Bad Boys 4

related posts

Modifică setările cookies