5 lectii pozitive pe care le poate invata micutul tau din filmele cu super eroi


Subiectul filmelor de actiune si al impactului lor asupra copiilor este unul vechi, insa intotdeauna actual. Inca de la aparitia animatiilor de actiune si a peliculelor in care adrenalina creste cu fiecare secventa in parte, parintii de pretutindeni au ridicat [...]


Subiectul filmelor de actiune si al impactului lor asupra copiilor este unul vechi, insa intotdeauna actual. Inca de la aparitia animatiilor de actiune si a peliculelor in care adrenalina creste cu fiecare secventa in parte, parintii de pretutindeni au ridicat problema efectelor imaginilor asupra copiilor mici.

Asemenea oricarei polemici, problema super eroilor i-a impartit pe mamici si pe tatici in doua tabere: cei care considera ca Hulk sau Superman le afecteaza micutilor comportamentul si cei care cred ca aceste personaje celebre sunt un bun exemplu pentru baietei.

In incercarea de a lamuri putin situatia, iata cinci invataturi pozitive pe care le pot trage copiii din filmele cu super-eroi cum ar fi The next avengers – heroes of tomorrow, in care se regasesc toti super eroii generatiei noastre.

1. Eroii nu se dau niciodata batuti

Asemenea lui Batman, baietii invata ca trebuie sa lupti pana la ultima suflare pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti si pentru a face ceea ce este corect. Orice provocare poate fi depasita daca depui efort si esti perseverent.

 

2. Eroii isi duc la bun sfarsit planurile

In filmele cu personaje principale curajoase nu exista scuze sau eschivari. Ceea ce conteaza cu adevarat sunt rezultatele si obtinerea unor performante cu adevarat remercabile.

 

3. Eroii sunt cei mai buni in domeniul lor

Flash, de exemplu, este cel mai rapid personaj de revista de benzi desenate care exista. In toate cartile, filmele sau serialele al carui protagonist este, el reuseste sa isi duca la bun sfarsit planurile cu ajutorul vitezei de neegalat.

 

4. Eroii pot se descurca bine pe cont propriu, dar lucrul in echipa este si mai eficient

Filmul The Avengers este cea mai buna dovada ca, uneori, este mai bine sa lasi deoparte interesul propriu si sa lucrezi alaturi de altii asemenea tie pentru a salva omenirea. Respectul, loialitatea si camaraderia pot avea efecte incredibile.

5. Adevarata putere a eroilor vine din caracterul lor puternic

Oricat de grozavi ar fi ei, adevarata putere a eroilor vine din faptul ca au idealuri pentru care sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe.

 

Filmul THE NEXT AVENGERS – HEROES OF TOMORROW, dar si altele din seria MARVEL pot fi vizionate doar pe Voyo.ro  la abonament! Ai 7 zile gratuit, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA si… Let’s Voyo!

related posts

Modifică setările cookies